Evenimentul Zilei > Actualitate > VERDICT ZDROBITOR în DOSARUL Antoniei. Procurorii au DECIS. Breaking news tabloid
VERDICT ZDROBITOR în DOSARUL Antoniei.  Procurorii au DECIS. Breaking news tabloid

VERDICT ZDROBITOR în DOSARUL Antoniei. Procurorii au DECIS. Breaking news tabloid

Dosarul în care îndrăgita artistă Antonia a fost implicate, nevinovată, de către un impresar celebru s-a încheiat cu un verdict zdrobitor pentru individul care avea deja probleme cu legea.

Antonia a fost obligată, anul trecut, a fost obligată să se prezinte în fața procurorilor din cauza impresarului Radu Muşetescu, un individ condamnat la zece ani de arest, pentru că a sechestrat şi violat două fete, împreună cu un alt bărbat. Artista a dat o declaraţie de martor într-un dosar în care Muşetescu a fost judecat pentru înşelăciune, după ce l-a înșelat pe un coleg din Tg. Mureş. Reprezentanţii colegiului l-au acuzat pe impresar că a încasat câteva mii de euro, în numele Antoniei, pentru ca artista să cânte la un bal al bobocilor.

Conform anchetatorilor, fapta a avut loc în urmă cu aproximativ cinci ani, însă dosarul a ajuns abia anul trecut pe masa judecătorilor, iar Antonia a fost nevoită să dea explicaţii în acest caz, pentru a demonstra că nu a fost complicea impresarului şi că Muşetescu s-a folosit de numele artistei fără acordul acesteia. Magistraţii l-au condamnat pe Muşetescu şi, după ce au contopit pedeapsa cu cea pentru lipsire de libertate, au decis: „inculpatul urmând a executa în final, în regim de detenţie, pedeapsa de 9 (nouă) ani şi 2 (două) luni închisoare; (…) admite acţiunea civilă exercitată de Colegiul Economic Transilvania şi, în consecinţă, obligă inculpatul să plătească părţii civile cu titlu de daune materiale suma de 12.278,29 lei, la care se adaugă dobânda legală calculată la debitul principal, de la data producerii prejudiciului şi până la plata integrală a acestuia; obligă inculpatul la plata sumei de 1.200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 300 lei este corespunzătoare fazei de urmărire penală”.

Radu Muşetescu a intrat îm atenția presei după ce s-a lăudat că ar fi impresarul îndrăgitei artiste Aura Urziceanu. Culmea, el proceda la fel ca şi în cazul Antoniei, adică Aura Urziceanu habar n-avea de faptul că Muşetescu făcea bani pe spatele ei. În legătură cu afirmaţiile lui Muşetescu, care a susţinut în mai multe rânduri că este PR-ul Aurei Urziceanu, artista a declarat că nu a avut niciodată o relaţie profesională cu acesta. „Nu am semnat niciun contract, niciodată! Nu este nici finul meu, nici nu i-am botezat copiii. A fost, este şi va rămâne un tânăr cu mari probleme, pe care bănuiesc că nu şi le va rezolva niciodată!”, a mărturisit, la momentul respectiv, Aura Urziceanu.

La scurt timp după scandalul cu Aura Urziceanu, Muşetescu a fost arestat, alături de un prieten, ambii fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat două studente. În documentele de la dosar se menţiona faptul că percheziţia de la domiciliul lui Muşetescu s-a efectuat pentru „ridicarea de probe biologice, a prezervativelor folosite aruncate pe geam, respectiv lângă pat de către autori, a telefonului mobil în care sunt stocate înregistrările cu momente din actele sexuale întreţinute cu victimele” . Ulterior, Radu Muşetescu a fost condamnat la zece ani de închisoare, în timp ce complicele acestuia a primit 11 ani şi patru luni de închisoare.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: