Evenimentul Zilei > Actualitate > Câteva perne și un ceas deșteptător, cadouri pentru Crin Antonescu
Câteva perne și un ceas deșteptător, cadouri pentru Crin Antonescu

Câteva perne și un ceas deșteptător, cadouri pentru Crin Antonescu

"Crine, spune ce-ai visat, de n-ai venit la Senat", "România, trezește-mă!", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu", "E un lucru permanent, Crin lipsește din Parlament!", sunt câteva dintre mesajele pe care mai mulți tineri le-au scandat, astăzi, în fața Parlamentului.

În jur de 20 – 30 de tineri, înarmați cu perne și ceasuri deşteptătoare au venit în fața Palatului Parlamentului să-l cheme pe preşedintele PNL, Crin Antonescu la serviciu.
Pentru cazul în care "chiulangiul" și-ar face apariția, i s-a pregătit și o cafea. Caldă, din termos.  "Crin, somn uşor, vise plăcute, puricii să te sărute!", "Antonescu doarme dus, din zori până la apus!", au scandat protestatarii, care au spus că sunt "simpli tineri", veniți să-i ceară lui Crin Antonescu să meargă la serviciu.
CITIȚI ȘI:

Cum s-a depășit pe sine Crin Antonescu: Zero absolut prezență la votul legilor

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.