Cu toate că pe scenă este foarte dezinvoltă, în viața personală a fost mereu discretă. Ea a fost atât de secretoasă cu informațiile despre iubitul ei, încât l-a ținut ascuns timp de trei ani, până a anunțat că este însărcinată. Prin urmare, în momentul în care a fost surprinsă oferindu-I îmbrățișări și săruturi fierbinți unui cunoscut artist din showbiz, toată lumea a fost șocată, căci Anna Lesko este oficial într-o relație cu DJ Vinnie, care a divorțat după un mariaj de opt ani.

Cu toate acestea, iubitul ei nu a apărut la câteva dintre ultimele petreceri la care a participat cântăreața. Cum s-a întâmplat, de exemplu, într-una din zilele de Paște, când Anna a chefuit cu un grup de amici la Nuba Mamaia, scrie Cancan.

DJ Vinnie nu a însoțit-o nici la Nuba din București, unde vedeta a fost ulterior, tot ca să se distreze. Și unde a petrecut clipe incendiare în prezența… colegului de scenă Mike Diamondz.

După mai multe pahare de „încălzire” care au culminat chiar cu un dans pe masă, Anna Lesko și Mike Diamondz au devenit extrem de apropiați. Erau lipiți de bar și… foarte intimi. Cei doi și-au vorbit minute bune, după care și-au șoptit la ureche… Până când, la un moment dat, Anna Lesko l-a tras pe Mike spre ea ca să-l sărute. Fermecat de frumusețea cântăreței, artistul nici nu avea cum să se opună unei asemenea ocazii. Ba chiar și-a dat seama că poate plusa” și el, așa că s-au îmbrățișat năvalnic și s-au sărutat. Artistul este divorțat de foarte mulți ani de femeia care i-a dăruit și două fetițe.

În urmă cu 13 ani, acesta a fost la un pas de pușcărie. Artistul a fost atunci prins cu droguri, fiind condamnat la închisoare, însă fără executare, pentru: „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea,extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor”.

Potrivit sentinţei penale nr. 757 din 29.11.2004 pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.1024/2004, Ntumba Kapumbwa Michael Richie – fiul lui Ntumba Richard Alidor Kapumbwa şi Bălan Maria, născut la 26.02.1983 în Bucureşti, urma să execute „pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară privind interzicerea drepturilor prevăzute de art.64 lit.a şi b Cod penal pe o durată de 2 ani”.

 

Te-ar putea interesa și: