Evenimentul Zilei > Actualitate > Angela Merkel n-a rezistat ISPITEI: Cancelarul german şi-a întrerupt o vizită oficială pentru a gusta o supă de cartofi | FOTO
Angela Merkel n-a rezistat ISPITEI: Cancelarul german şi-a întrerupt o vizită oficială pentru a gusta o supă de cartofi | FOTO

Angela Merkel n-a rezistat ISPITEI: Cancelarul german şi-a întrerupt o vizită oficială pentru a gusta o supă de cartofi | FOTO

Cancelarul german, Angela Merkel, şi-a întrerupt vizita oficială de marţi, de la Bonn, pe care o făcea la Oficiul Federal pentru Protecţie Civilă şi Servicii de Urgenţă pentru a gusta dintr-o supă de cartofi.

Mai mulţi voluntari găteau într-o bucătărie de campanie supă de cartofi, iar cea mai influentă femeie din lume n-a rezistat ispitei şi a părăsit pentru scurtă vreme convoiul oficial pentru a se alătura tinerilor.

Echipată cu un şorţ alb imaculat, Angela Merkel a pus mâna pe un polonic, a amestecat puţin în oala cu supă, după care a şi gustat supa de cartofi. Totul, spre deliciul asistenţei.

Potrivit Agerpres, nu este pentru prima dată când cancelarul german încalcă puţin protocolul în timpul unor vizite. La o vizită la o şcoală din Berlin, în luna martie, Angela Merkel a făcut "selfie-uri" cu elevii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.