Evenimentul Zilei > Actualitate > Angajaţii Volksbank, instruiţi profesional cu fonduri europene
Angajaţii Volksbank, instruiţi profesional cu fonduri europene

Angajaţii Volksbank, instruiţi profesional cu fonduri europene

Angajaţii instituţiei de creditare Volksbank vor urma cursuri de perfecţionare în management în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

Banca a demarat începând cu 1 iulie 2010 proiectul "Ţintind spre viitor- Adaptibilitate şi Flexibilitate la contexul şi transformările profunde de pe piaţa financiară". Acesta este finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Valoarea totală a proiectului este de 8,21 milioane de lei (circa 2 milioane de euro), din care mai mult de jumătate reprezintă asistenţă nerambursabilă, mai exact 4,88 milioane de lei. "Personalul operativ şi de conducere va fi sprijinit în procesul de perfecţionare a cunoştintelor profesionale în contextul transformărilor actuale, pe o perioadă de 2 ani", se arată într-un comunicat al instituţiei de credit.

Prin implementarea acestui proiect se promovează atât egalitatea de şanse, cât şi temele orizontale promovate de Uniunea Europeană: dezvoltarea durabilă, îmbătrânirea activă şi abordarea interregională.

8,21 milioane de lei
este valoarea totală a proiectului derulat de Volksbank

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: