Evenimentul Zilei > Actualitate > Anelka: „Fotbalul francez e condus de clovni”
Anelka: „Fotbalul francez e condus de clovni”

Anelka: „Fotbalul francez e condus de clovni”

Atacantul Nicolas Anelka a spus că "este amuzat" de hotarârea Federaţiei Franceze de Fotbal de a-l suspenda 18 meciuri, spunând că a lăsat în urmă eşecul de la Cupa Mondială din Africa de Sud, dar şi că oamenii care conduc fotbalul francez sunt "clovni"

Anleka (31 de ani şi 69 de selecţii pentru "les Bleus") a spus că nu avea de gând să mai joace vreodata pentru selecţionata Franceză, după ce a fost trimis acasă de antrenorul Raymond Domenech în timpul turneului final al Cupei Mondiale din această vară.

"Cine le-a spus că îmi doream să mai joc pentru echipa naţională?", a întrebat atacantul lui Chelsea Londra într-un interviu pentru publicaţia "France Soir", adăugând: "Această comisie nici măcar nu ar fi trebuit să îmi menţioneze numele. Echipa naţională este deja istorie pentru mine".

"Sunt nişte clovni – cei care conduc fotbalul francez. Sunt foarte amuzat", a spus Anelka despre reprezentanţii Federaţiei Franceze de Fotbal, care i-au pedepsit şi pe jucătorii Patrice Evra, Franck Ribéry şi Jérémy Toulalan cu suspendări între una şi cinci partide pentru implicarea lor în boicotarea pregătirilor din Africa de Sud.
"Cocoşii galici", care şi-au schimbat între timp antrenorul, Laurent Blanc preluând selecţionata franceză, vor da piept cu România în preliminariile pentru Euro 2010.
CITIŢI ŞI: Francezii i-au suspendat pe Anelka, Evra şi Ribery