Evenimentul Zilei > Politica > Andronescu dă cărţile pe faţă. „Nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul unui partid”
Andronescu dă cărţile pe faţă. „Nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul  unui partid”

Andronescu dă cărţile pe faţă. „Nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul unui partid”

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a afirmat, vineri, la festivitatea de premiere a câștigătorilor Olimpiadei Naționale de Istorie, desfășurată la Severin, că Guvernul trebuie să funcţioneze împotriva tuturor tensiunilor politice.

Întrebată despre situaţia politică actuală, despre controversata restructurare a Guvernului şi despre bătălia internă din PSD, Andronescu a răspuns că Guvernul nu este al unei singure persoane, potrivit realitatea.net

 „Eu cred că un Guvern trebuie să funcționeze. Pe orice cale, dar el trebuie să fie functional! Pentru că nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul  unui partid, este Guvernul acestei țări și el trebuie să funcționeze! Și cu asta am spus absolut tot!”

De asemenea, Andronescu a afirmat despre scoaterea informaticii de la examenul de bacalaureat că „aceasta nu era o decizie și nici nu poate fi vorba de un asemenea gest”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: