Pe lângă păsările flamingo, pe lângă rechinii balenă pe care poate să îi admire, Andreea mai are parte de o dietă sănătoasă și de ședințe de yoga la adăpostul palmierilor.

O solitudine care nu înseamnă fugă, ci acele clipe în care te întrebi „dacă ești fericit cu viața ta, cu alegerile tale, cu cine ești, cu ce faci”, scrie Andreea Raicu în dreptul unei fotografii publicate, în care este surprinsă stând în poziția lotus, cu ochii închiși, pe un baldachin scufundat în nisipul unei superbe plaje.

Fără doar și poate, vedeta, considerată un promotor al stilului și al bunului gust în vestimentație, radiază de fericire. „Ce bine e! Mă gândeam așa de luni că aș mai sta aici cam vreo…3-4 luni. Am cărți și costume de baie așa că sigur mă descurc”, spune Andreea întro postare în care apare stând precum o nimfă, cu capul pe spate și cu picioarele într-o piscină cu apă azurie. Costumul alb, dintr-o bucată, dar decoltat, vorbește de la sine: vedeta nu are de ce să își facă probleme legate de silueta ei.

Practicând yoga, și mâncând sănătos, Andreea Raicu pare că a ajuns la un echilibru interior, afișând deopotrivă aceeași atitudine senzuală, care a consacrat-o încă din tinerețe.