După ce a urmat un tratament de reflexologie, şedinţe de acupunctură şi s-a relaxat în centrele SPA şi wellnes ale modernei clinici, Andreea Marin Bănică s-a retras timp de câteva zile, împreună cu fetiţa ei, Violeta, într-un resort exclusivist situat pe o colină, la 20 de kilometri de Bodrum.

"Eu am avut ceva probleme de sănătate şi nu am acordat destul de mult timp recuperării. La trei zile după operaţie eram în avion pentru că seara urma să prezint emisiunea în direct. Mă bucur că Acidadem există acum şi la Bodrum. Astfel, nu am fost nevoită să aleg între sănătate şi vacanţă, ci le-am îmbinat într-un mod fericit şi am profitat de ocazie să fac şi un interviu special despre care vă voi spune la momentul potrivit”, spune Andreea Marin Banică.

În urmă cu aproape un an, presa şi fani ai vedetei sau ai fostei ei emisiuni, "Surprize, Surprize", au tremurat la vestea că aceasta ar putea avea o afecţiune gravă. Alimentate de postările ambigue de pe blogul Andreei, speculaţiile cu privire la natura bolii ei au circulat liber o bună perioadă de timp. "Cancer", scria CanCan, în timp ce alte publicaţii s-au limitat la termenii "boală misterioasă". Vedeta de televiziune a lămurit în cele din urmă situaţia şi a precizat că este vorba despre o afecţiune mai veche la coloană.

"O problemă de sănătate pe care o aveam de ani buni nu şi-a găsit rezolvare oricâte investigaţii medicale am făcut la noi acasă şi am răspuns la un moment dat, instinctiv, unui stimul venit din afara mea, ceea ce greu fac fără argumente solide. Am auzit-o pe sportiva noastră, Andreea Răducanu, pe care o respect şi o iubesc tare mult, spunând că şi-a rezolvat o problemă de sănătate în 20 de minute într-un spital din Istanbul de care nu auzisem vreodată. Acibadem se numeşte, vă spune ceva? Nici mie, până de curând. Până când, după ce am tot pus sănătatea la rând după alte ‘priorităţi’ – căci bineînţeles că nu fac întotdeauna ceea ce i sfătuiesc pe alţii să facă -, am hotărât, după vreo 3 luni, să răspund totuşi acelui stimul şi, ca niciodată, fără să verific măcar site-ul spitalului sau veridicitatea informaţiei – repet, nu-mi stă deloc în fire – am zburat spre Istanbul", scria Andreea Marin Bănică.

CITIŢI ŞI:
Andreea Marin Bănică se tratează în Turcia de o "boală misterioasă"