Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Marin: „Am în tolbă un proiect TV”
Andreea Marin: „Am în tolbă un proiect TV”

Andreea Marin: „Am în tolbă un proiect TV”

Vedeta spune că e posibil ca planurile să nu devină realitate fiindcă "nu bate la porţile nimănui".

Andreea Marin Bănică, prima invitată a emisiunii "de toamnă" a lui Lucian Mândruţă, "Nimic important", a admis că, deşi nu a onorat niciun contract de mai bine de doi ani, nu şi-a luat gândul de la televiziune. Contactată de EVZ, vedeta spune că are mai multe surprize, chiar şi un proiect gândit "mai mult pentru sufletul ei decât pentru a bate la uşa vreunui post TV".  "E posibil să nu devină niciodată realitate", adaugă Andreea, pentru EVZ.

"Într-adevăr, sunt întrebată foarte des de ce nu mă întorc în televiziune. Am afirmat de mai multe ori că sunt deschisă, dar nu către proiecte facile, pentru că nu e modul meu de a face televiziune. Pentru un proiect bine gândit, provocator, sunt oricând pregătită. Am în tolba cu surprize, de pildă, un proiect de televiziune de amploare care nu are nimic de-a face cu ceea ce vedem astăzi pe micile ecrane, care ne învaţă să trăim frumos, sănătos, demn şi cu mintea deschisă. Puţini români ştiu să preţuiască viaţa, în adevăratul sens al cuvântului. Acest program i-ar putea redeschide către tot ceea ce e bun şi frumos în ei, ca oameni. Am făcut acest proiect pentru sufletul meu. Nu l-am gândit pentru o televiziune anume, ci pur şi simplu m-am jucat cu imaginaţia şi cu ceea ce mi-aş dori eu să văd pe televizor", a menţionat vedeta pentru EVZ.

"Acum, când sunt detaşată, îmi permit să mă joc cu ideile"

"Acum, când sunt detaşată de televiziune, îmi permit să mă joc degajat cu ideile, fără constrângeri. E foarte posibil ca el să nu devină niciodată realitate, pentru că eu nu bat la porţile nimănui pentru el. Îl ţin doar în portofoliu. Dacă la un moment dat un manager priceput şi dedicat de televiziune va dori să schimbe macazul şi să «rişte» alături de mine, acest program ar putea schimba în bine viaţa şi spiritul multor români. Nu exagerez cu nimic. Deocamdată, sunt doar vise aşternute pe hârtie", a încheiat Andreea Marin Bănică.

Mândruţă: "Lumea s-a refugiat pe Facebook"

Prima ediţie a emisiunii, moderată de Lucian Mândruţă şi difuzată pe Antena 2, de la ora 21.30, a înregistrat luni seară un rating mediu de 1,4%, adică 158.000 de telespectatori. Punctul de vârf s-a înregistrat la ora 22.11, unde s-au adunat 2,1 puncte de rating (238.000 de telespectatori).

"Am făcut promovare pe Facebook pentru că nu am bani de spoturi. Lumea s-a refugiat pe acest site, iar eu îmi doresc să-i aduc înapoi în faţa televizorului. Pe lângă asta, mai vreau să construiesc şi o comunitate, povestesc cu oamenii, postăm şi citim poezii. O să fie şi un Facebook party, publicul emisiunii va fi alcătuit din oameni cu care vorbesc cel mai des", explică Mândruţă.

"Sunt deschisă, dar nu pentru proiecte facile. Pentru unele bine gândite sunt oricând pregătită.",

ANDREEA MARIN BĂNICĂ, Vedetă

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: