Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca, zdrobită de Vulpița de la Acces Direct. Cum e posibil așa ceva?!
Andreea Esca, zdrobită de Vulpița de la Acces Direct. Cum e posibil așa ceva?!

Andreea Esca, zdrobită de Vulpița de la Acces Direct. Cum e posibil așa ceva?!

„Telenovela” care îi are protagoniști pe Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, și pe soțul ei, ține prima pagină a tabloidelor.

Așa se face că Vulpița, o vasluiancă devenită vedetă peste noapte, strânge în dreptul unei postări mai multe like-uri decât vedeta Pro TV, Andreea Esca.

„Imaginile cu soția-Vulpiță adună 11-13 mii de like-uri, iar postările Andreei Esca numără între 8 și 11 mii de like-uri din partea internauților”, anunță cancan.ro.Șoc pentru Antena 1!

Vulpița a ajuns în atenția CNA

CNA pune capăt aparițiilor televizate ale vulpiței. Pentru cei care nu sunt în temă, în ultima vreme, la emisiunea Acces Direct, a fost prezentată în mod obsesiv o telenovelă legată de viața Veronică și a lui Viorel Stegaru, doi soți din Vaslui.

Veronica s-a obișnuit cu statutul de vedetă și a făcut orice pentru a rămâne pe sticlă. Situații penibile, val de reacții din partea oamenilor, dar și numeroase critici – toate aceste elemente au făcut deliciul telespectatorilor zile întregi, iar Acces Direct a profitat din plin de context.

La scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, subliniind faptul că orele la care se difuzează telenovela vulpiței este una nepotrivită, căci și minorii pot sta în fața televizorului.

„Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societate, în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: