După ce Andreea Bălan a postat o fotografie pe Instagram, un internaut a remarcat durerea și tristețea din privirea ei și nu s-a sfiit să i-o spună, în mod direct.

„Antrenează mintea să vezi doar binele din orice situație” a scris artista, în dreptul fotografiei. „De acord, însă ochii tăi sunt așa de triști…fii puternică” a fost comentariul postat de internaut.

Andreea Bălan, noi declarații cutremurătoare despre divorț: “Simt nevoia să plâng”

După izolare, Andreea Bălan a revenit la programul ei aglomerat, dar bine organizat. Artista a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete. Cântăreața a spus că își concentrează toată atenția asupra fiicelor sale, că își dorește să fie un exemplu foarte bun pentru ele și că mai crede în iubire.

“(…). Văd un om foarte puternic, încercat de viață, care a reușit să treacă prin anumite experiențe negative, care s-a întâlnit cu moartea față în față și a reușit să treacă și peste asta. Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine.

În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur. (…).

În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa.

De la 20 de ani până acum, am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive. Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva. Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație.

În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă”, a declarat Andreea Bălan pentru publicația Libertatea pentru femei.