Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan nu se mai ascunde. Divorțul nu s-a încheiat, dar artista are un nou iubit
Andreea Bălan nu se mai ascunde. Divorțul nu s-a încheiat, dar artista are un nou iubit

Andreea Bălan nu se mai ascunde. Divorțul nu s-a încheiat, dar artista are un nou iubit

Mișcare surprinzătoare făcută de una dintre cele mai populare artiste de la noi.

Aflată în plin divorț de soțul ei, George Burcea, Andreea Bălan ar avea deja o relație cu Tiberiu Argint. Cel puțin așa susține presa mondenă. Artista a fost la mare cu noul iubit și oricât au încercat să se ferească de ochii lumii, cei doi au postat poze asemănătoare pe conturile de Instagram, fapt remarcat de „urmăritori”, conform celor de la cancan.ro.

După cum notează sursa citată, artista ar avea o legătură sentimentală cu Tiberiu Argint de aproximativ trei săptămâni. Andreea a mers acasă la partenerul ei, dar s-a camuflat pentru a nu fi recunoscută de vecini. Astfel, ea a purtat la fiecare vizită o perucă.


Andreea Bălan și secretele despre viața amoroasă: „Au trecut aproape 4 luni”

Andreea Bălan a ajuns la sapă de lemn? Ce le-a cerut fanilor: ”Dacă vreți să-mi faceți…”


George Burcea, fostul partener al cântăreței, a avut o reacție pe Instagram, cu trimitere către noua relație a Andreei Bălan.

Andreea Bălan este în plin divorț de soțul ei, George Burcea, despărțirea fiind una cu cântec. A postat o imagine cu un bărbat și o femeie, posibil prietenii săi, la care a adăugat melodia „Come Get Her”, ale cărei versuri sunt un pic…mai mult controversate…„Cineva să vină să o ia, dansează ca o stripteuză” se aude pe fundalul postării lui Burcea. Postarea a fost ștearsă după câteva ore.

În plin proces de separare de soțul ei, Andreea Bălan declara că nu caută să intre într-o nouă relație. Nu caut un nou iubit și nu trebuie să căutăm un nou iubit. Nu trebuie să căutăm, ci trebuie să vindecăm întâi, dacă avem de vindecat anumite probleme sau suferințe. Nu trebuie să ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, sau două, sau trei, nu înseamnă că nu vom reuși în dragoste, că nu vom iubi din nou sau nu o să mai fim iubite”, afirma fosta componentă a trupei  Andre.

„Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită și că voi mai iubi, dar nu este un scop. Trebuie să fii fericit cu tine însuți, nu trebuie ca fericirea să ți-o dea un bărbat. (…) Sunt foarte bine acum, fără un partener, nu îmi doresc acum un partener, important e să am grijă de fetițe, să fie bine, fericite și să treacă peste această perioadă de tranziție”, mai spunea Andreea Bălan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: