Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan, mesaj sfâșietor pentru salvarea unei fetițe grav bolnave!
Andreea Bălan, mesaj sfâșietor pentru salvarea unei fetițe grav bolnave!

Andreea Bălan, mesaj sfâșietor pentru salvarea unei fetițe grav bolnave!

Andreea Bălan a lansat un apel emoționant pentru ca o fetită să iasă învingătoare în războiul cu boala rară cu care a fost diagnosticată.

.

Andreea Bălan se alatură vedetelor care îi susțin pe copiii care se luptă pentru viețile lor încă de la vârste fragede. Artista a aflat povestea tristă pe care o trăiește o fetiță din Constanța. Ea a lansat un apel emoționant pentru ca ea să iasă învingătoare în războiul cu boala rară cu care a fost diagnosticată.

Tatăl Andreei Bălan, impresionat

Gestul cântăreței nu a trecut neobservat de tatăl ei, Săndel Bălan.

 

Andreea Bălan a facut un apel emoționant pentru salvarea Alessiei. Ea este o fetiță care se luptă cu o boală rară. Alessia este o fetiță de 1 an și 4 luni care suferă de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1), o boală extrem de rară. Pentru această maladie există cel mai scump medicament din lume. Este vorba despre Zolgensma care costă 2,1 milioane de dolari. Suma este mult prea mare pentru părinții micuței.  Iar ei, dar și prietenii lor au cerut ajutorul oamenilor cu inimă mare. Ei le-au cerut să facă donații în conturile pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos.

“Alessia are nevoie de noi”

Cântăreața Andreea Bălan a distribuit cazul frumoasei copile și a scris următorul mesaj copleșitor: “Alessia are nevoie de noi” .

Ea a pus trei emoticoane care simbolizează două mâini strânse ca într-o rugăciune. În galeria foto a articolului se observă că tatăl vedetei a apreciat gestul acesteia.

“Felicitări și multă sănătate familiei tale”

“Felicitări și multă sănătate familiei tale pentru că ai vrut să ajuți această fetiță micuță care are mare nevoie de oameni. Dar de oameni cu suflet ca tine pentru că ar putea multe persoane să facă acest gest și nu o fac. Doamne ajută să se strângă banii și să fie sănătoasă!!! Iar noi toți să ne bucurăm cât mai repede pentru Alessia auzind că are toți banii pentru tratament”.

“Mulțumim pentru implicare!” 

“Mulțumim pentru implicare! Încurajez persoanele care nu sunt parte din grupul Alessiei să ni se alăture. Doar împreună putem reuși, puțin câte puțin. Puteți participa la tombole, licitații sau puteți vinde chiar dvs. produse cu banii în contul micuței. Haideți să facem o faptă bună, fiți parte din familia virtuală a Alessiei”, “Ești minunată, Andreea!!!!! Felicitări pentru gestul tău. Faptul că te implici este o șansă în plus pentru Alessia, ca și alte persoane publice să ajute” sunt trei dintre mesajele strânse de postarea artistei, potrivit cancan.ro.