Evenimentul ZileiMondenAndreea Bălan a dat cărțile pe față. Adevărul despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan a dat cărțile pe față. Adevărul despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan a dat cărțile pe față. Adevărul despre relația cu Tiberiu Argint
Au trecut mai bine de două luni de când Andreea Bălan și Tiberiu Argint au început o relație de iubire, iar acum artista le-a arătat fanilor săi care este adevărul despre legătura dintre ea și noul său iubit.

Andreea Bălan nu a făcut încă niciun anunț oficial cu privire la relația pe care o are cu Tiberiu Argint, însă artista transmite zilnic mesaje cu subînțeles, pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Cântăreața a postat o fotografie cu ea în care este extrem de zâmbitoare și fericită, dar și un mesaj care nu mai lasă loc de dubii că între ea și noul amorez, lucrurile sunt lapte și miere, informează Cancan.ro.

„Cu cât ești mai fericit, cu atât ești mai frumos” a scris artista, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

The happier you are, the more beautiful you become✨🎼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Mai mult, Cancan.ro a relatat că după ce s-a consultat cu avocații, George Burcea, fostul ei soț, e dispus să dea cărțile pe față. Din câte se pare, actorul ar fi cel „tradus” în timpul mariajului. Acesta ar susține că Andreea Bălan a fost cea care a jucat „la dublu” și că el a fost cel înșelat în această relație. În acest caz se pare că există două posibilități. Relația artistei cu Tiberiu Argint să fie mai veche sau, înainte de acesta, Andreea Bălan să fi avut un alt iubit, pe care să fi reușit să-l țină bine la secret. Cert este că George Burcea pare să susțină sus și tare că Andreea Bălan l-ar fi înșelat în timpul mariajului.

George Burcea, mesaj ironic, după un comentariu despre noua relație a Andreei

Burcea a postat recent pe Instagram o fotografie de colecție în care apare în fața Teatrului Național din București alături de actorul Marius Bodochi, potrivit cancan.ro.

Imaginea a strâns o serie de comentarii, printre care se numără cel la unei tinere care a scris:: „Din păcate, ți-a luat altcineva locul mul mai simpăticuț ca tine😎”.

Reacția actorului nu s-a lăat așteptată și i-a răspuns cu un mesaj ironic: „csf (n.r.: Ce să fac?!)… Eu prost ;))))”.

La câteva minute, o altă femeie i-a transmis indirect fostului soț al Andreei Bălan că problemele sale cu substanțele interzise au dus la destrămarea căsniciei lor.

„Răspuns corect..! Dar ai uitat să specifici înca ceva: ți-a scăpat… ești un drogat și needucat la răspunsurile care le dai! Nu așa se vorbește, nu mă miră că a renunțat Andreea la tine, e o femei prea finuță să stea cu un așa arogant și needucat”, a comentat femeia.

George Burcea a i-a răspuns: „Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe…. dacă înveți ;)))”, identificând câteva greșeli în postarea acesteia.


Accesează: