Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Andone a marcat golul victoriei pentru Brighton, în Premier League | VIDEO
Florin Andone a marcat golul victoriei pentru Brighton, în Premier League | VIDEO

Florin Andone a marcat golul victoriei pentru Brighton, în Premier League | VIDEO

Brighton & Hove Albion s-a impus, ieri, pe teren propriu, în fața celor de la Huddersfield (scor 1-0), grație reușitei lui Florin Andone.

Atacantul român a revenit gul gol printre „rândunele”, după o suspendare de trei partide. Florin Andone a reușit să marcheze golul victoriei pentru Brighton, în minutul 78, deși nu a început partida ca titular.

În urma acestei reușite, Andone a ajuns la 5 goluri pentru Brighton, iar echipa sa a urcat pe locul 15 şi are un avans de 5 puncte faţă de Cardiff, care ocupă ultimul gol retrogradant.

Totodată, aceasta a fost și prima victorie din acest an pentru formația pregătită de Chris Hughton. Tehnicianul „rândunelelor” s-a arătat încântat de evoluția internaționalului român: „Nu a fost vorba doar despre gol. Când trimiţi pe teren un jucător de rezervă, vrei ca el să aibă un impact în joc, iar Florin a avut un impact de la început până la sfârşit. A fost capabil să împinga linia lor de fund şi să ajungă în poziţii foarte bune. Asta vrei, ca cei pe care îi trimiţi pe teren să aibă un impact in joc, iar când dau şi gol, este cu atât mai bine. Florin a reuşit, cu siguranţă, să schimbe faţa jocului”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: