Evenimentul Zilei > Actualitate > Anda Adam nu are timp să se mărite
Anda Adam nu are timp să se mărite

Anda Adam nu are timp să se mărite

Cântăreaţa a mărturisit, în emisiunea "D-Paparazzi", că deşi are o relaţie frumoasă de cinci ani cu iubitul ei, Victor Slav, cei doi nu au timp să organizeze o nuntă, scrie Click.

Anda şi Victor nu elimină varianta căsătoriei şi susţin că vor lua în calcul posibilitatea de a deveni soţ şi soţie atunci când nu vor mai fi atât de ocupaţi. "Nu avem timp să ne căsătorim", a fost concluzia Andei Adam.
Cât despre relaţia dintre ea şi Victor Slav, cântăreaţa a mărturisit că, deşi uneori nu se întâlnesc din cauză că "nu ne sincronizăm", în cuplu nu apar certuri. "Micile certuri la noi, deşi o să spuneţi că nu e adevărat, dar nu prea există. Există discuţii în contradictoriu sau păreri diferite. Eu sunt mai încăpăţânată, pentru că sunt în zodia taurului şi e specific, dar mai las şi eu de la mine", a mărturisit Anda Adam.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.