Unul dintre angajaţi este aşezat pe un scaun, cu un cearşaf în jurul gâtului, iar celălalt, cu maşina de tuns în mână. Un al treilea cadru medical implicat face poza în frizeria improvizată din spital, potrivit digi24.ro

Ion Borhină, directorul de îngrijiri: „Acestea sunt manifestări care, în cadrul unui spital, nu pot fi tolerate în niciun fel începând de la faptul că cei doi fac ceea ce fac în sala de mese a spitalului şi continuând cu cei care fac aceste fotografii”.

Gigel Capotă, managerul spitalului din Târgu Jiu: Cine a greşit, va răspunde! Asta este! Trebuie să ne respectăm atribuţiunile de serviciu şi să respectăm legea.

Nu e clar dacă pentru prestaţie clientul şi-a cinstit colegul, însă toţi trei vor plăti pentru ceea ce au făcut.

“Nu mi se pare ceva normal dacă e o instituţie de stat şi mai ales sală de mese la spital. Daţi afară definitiv, fără drept să se angajeze cel puţin 6 luni”, a mai spus directorul

Spitalul din Târgu Jiu e vizat în mai multe anchete. Un medic este cercetat după ce a refuzat să consulte o pacientă pe motiv că e prost plătit, deşi câştigă peste 15 mii de lei pe lună. Femeia a murit, câteva zile mai târziu, la un spital din Craiova.

 

Te-ar putea interesa și: