Evenimentul Zilei > Justitie > Anchetă la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce un fiu al lui Bercea a reclamat că a fost agresat
Anchetă la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce un fiu al lui Bercea a reclamat că a fost agresat

Anchetă la Spitalul Penitenciar Jilava, după ce un fiu al lui Bercea a reclamat că a fost agresat

O anchetă internă are loc, joi, la nivelul Spitalului Penitenciar Jilava, după ce Laurenţiu Anghel, unul dintre fiii lui Bercea Mondial, a acuzat că a fost agresat de doi deţinuţi, el având răni superficiale la nivelul braţelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul ANP.

Surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) au menţionat că martorii care au asistat la incident au spus că, de fapt, Laurenţiu Anghel nu ar fi fost agresat, el provocându-şi singur rănile.

"Imediat după incident, el a fost dus la cabinetul medical, însă nu a fost nevoie de nicio intervenţie, pentru că starea sa era bună", au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Spitalului Penitenciar Jilava.

Acesta nu este singurul incident în care a fost implicat, în penitenciar, Laurenţiu Anghel. În iulie 2012, el a încercat să se sinucidă.

Laurenţiu Anghel a fost condamnat după ce, împreună cu ginerele interlopului Bercea Mondial şi alţi doi minori, au smuls un lanţ de aur de la gâtul unei femei. Atunci, poliţiştii rutieri au blocat în trafic, în localitatea argeşeană Albota, autoturismul în care se aflau Laurenţiu Anghel, ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, şi doi minori.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: