Evenimentul Zilei > Monden > Anca Serea a fost externată! Motivul pentru care încă are probleme de sănătate
Anca Serea a fost externată! Motivul pentru care încă are probleme de sănătate

Anca Serea a fost externată! Motivul pentru care încă are probleme de sănătate

Anca Serea a devenit mămică pentru a șasea oară, fiind deja obișnuită cu ideea de naștere. Vedeta a avut parte de „o surpriză” din partea medicilor, care i-au explicat că deși își dorește, nu mai poate naște pe cale naturală.

Anca Serea a născut la mijlocul săptămânii trecute o minunăție de fetiță, care a primit numele de Leah Maria. A fost pentru prima dată când Anca Serea a născut prin cezariană, după ce pe toți ceilalți cinci copii i-a născut pe cale naturală.

Soția lui Adi Sînă a trecut prin momente ceva mai dificile după operația de cezariană. Anca Serea a fost obligată de situație să o aducă pe lume pe Leah prin cezariană, asta deși vedeta și-a dorit enorm să nască natural.

Ea a ținut să le sfătuiască pe fanele sale care urmează să nască să aleagă nașterea naturală pentru că recuperarea este mult mai ușoară.

„Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă! Sincer va spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși mă aflăm pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată nemaiavând niciodată nici o altă intervenție.

Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană: Vă implor să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai bună alegere ( vă spune o mămica care a născut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare). Acum, ajunși acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă” , a scris Anca Serea pe Instagram, citat de spynews.