Evenimentul Zilei > Actualitate > Anamaria Prodan a devoalat secretul vieții ei. Nimeni nu se aștepta la asta. Ce legătură are cu un temut criminal în serie
Anamaria Prodan a devoalat secretul vieții ei. Nimeni nu se aștepta la asta. Ce legătură are cu un temut criminal în serie

Anamaria Prodan a devoalat secretul vieții ei. Nimeni nu se aștepta la asta. Ce legătură are cu un temut criminal în serie

Impresarul Anamaria Prodan a făcut câteva dezvăluiri, joi seară, în platoul emisiunii „Xtra Night Show”. Aceasta a vorbit, după foarte mult timp, despre tatăl său. Din câte se pare, tatăl său, Traian Tănase, ar fi fost cel care l-ar fi prins pe temutul criminal în serie, Ion Rîmaru. De asemenea, atunci când mama vedetei, Ionela Prodan, se afla în turnee, ea și sora ei rămâneau în grija tatălui.

Anamaria Prodan este o prezență foarte apreciată de către publicul din România datorită faptului că este și realizator TV, aceștia având nenumărate ocazii să o vadă pe ecranele televizoarelor. De asemenea, fanii ei au iubit-o foarte mult şi pe mama acesteia, cântăreața Ionela Prodan.

Cu toate că au apărut de-a lungul timpului informaţii și despre tatăl ei, lucrurile acestea au rămas mult mai discrete. Joi seară, în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi putut aștepta.

Întrucât mama ei, Ionela Prodan, era plecată mai mult de jumătate din an în turnee împreună cu colegii ei din muzica populară, ea şi sora ei rămâneau, de cele mai multe ori, în grija tatălui lor, Traian Tănase, informează Spynews.

Traian Tănase a murit la doar 54 de ani, în 1992. Acest eveniment tragic s-a petrecut înainte că Anamaria Prodan să împlinească vârsta de 18 ani. Din câte se pare, cauza decesului a fost o congestie cerebrală. Ulterior, Ionela Prodan a renunţat la viaţa de scenă aproape în totalitate, pentru a se ocupa de creşterea celor două fiice pe care le-a avut.

Acum, când îşi aminteşte de tatăl său, Anamaria este toată numai un zâmbet şi se mândreşte că este fiica lui. Din câtese pare, tatăl ei, Traian Tănase, este cel care l-a prins pe celebrul și temutul criminalul în serie Ion Rîmaru. 

„Tatăl meu ne-a crescut pe noi. Mama merge 7-8 luni pe an în turnee în toată lumea. Tata gătea, ne călca, ne spăla. A fost o chestie aşa… Tatăl meu era poliţist, l-a prins pe Rîmaru.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”. 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: