Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, o nouă aroganță. Imaginația bărbaților a luat-o razna
Anamaria Prodan, o nouă aroganță. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Anamaria Prodan, o nouă aroganță. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Anamaria Prodan a reușit să șocheze din nou. Sexy-impresara a făcut ravagii cu ținuta de mii de euro pe care a purtat-o recent.

Anamaria Prodan a purtat un costum de la o firmă celebră, de lux, care te face să scoți bani grei din buzunar pentru piesele pe care le oferă. Nici geanta turcoaz pe care a ales să o poarte nu a fost o achiziție ieftină. Cu siguranță vedeta a dat o mica avere pe ea.

Și pentru ca tacâmul să fie complet, vedeta s-a fotografiat și a urcat imaginea în mediul online. Comentariile nu au întârziat să apară. Printre cei care i-au comentat ținuta s-a aflat și Andreea Tonciu, fina ei.

Impresara reușește de fiecare data să aprindă imaginația bărbaților. Ea a apărut și zilele trecute în public cu o ținută de 287.000 de euro.

Anamaria a purtat în urmă cu câteva zile o coroană în valoare de 1500 de euro, un palton de 7000 de euro, o rochie de 2800 de euro, adidași de 2500 de euro, iar geanta de firmă de 25.000 de euro! Piesa de rezistență a fost un ceas de lux de 250.000 de euro, potrivit Ciao.