Evenimentul Zilei > Actualitate > Anamaria Prodan a dat din casă DETALII INCREDIBILE despre căsnicia ei cu Reghe: „Viaţa noastră e atât de complicată”!
Anamaria Prodan a dat din casă DETALII INCREDIBILE despre căsnicia ei cu Reghe: „Viaţa noastră e atât de complicată”!

Anamaria Prodan a dat din casă DETALII INCREDIBILE despre căsnicia ei cu Reghe: „Viaţa noastră e atât de complicată”!

Anamaria Prdan a dat din casă detalii incredibile din căsnicia ei cu Reghe. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar la aproximativ nouă ani de atunci, vedeta face dezvăluiri emoționante despre cele mai importante momente din viața ei.

Anamaria Prodan-Reghecampf, în vârstă de 45 de ani, agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român, a acordat un intervu în exvlusivitate celor de la Cancan.ro în care a vorbit despre relaţia cu antrenorul stelist, Reghe, pe care o caracterizează ca fiind complicată în simplitatea ei.

”Viaţa noastră e atât de complicată, dar atât de simplă în acelaşi timp încât ar trebui să stai cu noi ca să vezi cum suntem. Foarte normal, ca orice familie normală. Alergăm foarte mult, Laur are antrenament, eu stau la birou. Stau la birou aproximativ jumătate de zi, mă întâlnesc cu jucătorii mei, contractele mele. Bebe merge la şcoală, fetele merg la şcoală. Când vin acasă, Laur pregăteşte masa. Eu sunt Regină, doar mă aşez la masă. Eu sunt o gurmandă, mănânc orice. Dacă soţul meu n-ar găti, aş mânca numai mâncare japoneză”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Impresara a povestit cum a avut loc prima întâlnire cu antrenorul roş-albaştilor: ”Eram foarte mici. El avea 18 ani, era la echipa naţională de tineret a României. Nu era căsătorit atunci. Stătea la un hotel în centru. Acolo stătea în cantonament. Acolo ne-am întâlnit. El a cerut numărul meu de telefon colegului lui de cameră, dar eu nu băgam pe nimeni în seamă pentru că eu era fata Ionelei Prodan, aveam senzaţia că pot merge şi cu avionul pe stradă. Eu plăteam peste tot, aveam foarte mulţi bani. El mi-a făcut prima dată un cadou. Un ceas Cartier superb, care mie îmi plăcea enorm. Îl mai am şi acum. M-a sunat şi ne-am întâlnit. Avea un nume frumos, Reghecampf, mi-a plăcut foarte mult. Mi se părea că Anamaria Reghecampf sună superb. El a fost şi este un romantic împătimit. Ceea ce se vede astăzi, nu este Laurenţiu Reghecampf pe care noi îl cunoaştem. În lumea fotbalului, are o carapace aşa dură, sub care stă, pentru că e o lume foarte rea, dar el în esenţă este un om minunat. Foarte, foarte sensibil. Eu nu sunt atât de sensibilă. Ne-am întâlnit prima dată în barul hotelului unde era cazat. Da, prima dată, numele m-a atras la el. Eu trăind în lumea fotbalului de mică, el vorbea altfel: foarte cald, foarte respectuos, ceea ce era altfel decât cum erau ceilalţi. Era total diferit faţă de tot ce ştiam eu. Avea nişte ochi bleu aşa. Era în treningul echipei naţionale care avea un bleu, iar cu ochii lui aşa, bleu, era ca un soare. De-aia i-am spus eu apoi Soarele meu. Eu îmi doream pe cineva care să stea lângă mine. Mă gândeam că mie îmi trebuie cineva care să aibă grijă de mine în permanenţă, pentru că eu sunt aeriană”, a mai spus Anamaria.