Evenimentul Zilei > Economie > ANAF. Oricine poate accesa informaţii privind impozite taxe şi datorii
ANAF. Oricine poate accesa informaţii privind impozite taxe şi datorii

ANAF. Oricine poate accesa informaţii privind impozite taxe şi datorii

ANAF a realizat “Catalogul serviciilor livrate contribuabililor”, care oferã suport şi îndrumare pentru aplicarea legislației fiscale în domeniul impozitelor și taxelor, precum şi al comunicãrii unor acte administrative. Acesta a fost publicat pe site-ul institutiei, www.anaf.ro. şi, se doreşte a fi un instrument menit sa crească eficiența operațională a serviciilor livrate contribuabililor, răspunzând priorității ANAF de îmbunãtãțire a conformãrii voluntare.

Catalogul conţine: legislaţii fiscale, registre publice ale contribuabililor, soluţii fiscale, telverde bonuri fiscale, date despre înregistrări de sedii fiscale,etc. Deasemenea veţi găsi informaţii utile despre accesul la date fiscale, cum puteţi cere audienţe, precum şi termenul în care veţi primi răspunsul la solicitările dumneavoastră.

“A.N.A.F. pune accent pe susținerea civismului fiscal al contribuabililor, cãrora le furnizeazã asistența și îndrumarea necesare pentru îndeplinirea corectã și cât mai facilã a obligațiilor fiscale”, anunţă oficialii instituţiei.

Catalogul serviciilor livrate contribuabililor este un document elaborat în cadrul proiectului „Imbunãtãțirea proceselor de activitate ale Agenției Naționale de Administrare Fiscalã".

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: