Potrivit lui Klein, în cele mai fierbinţi zile ale campaniei pentru alegerile prezidenţiale Bill şi Hillary Clinton au avut o discuţie telefonică atât de aprinsă încât fostul preşedinte al Statelor Unite a aruncat telefonul pe geamul apartamentului etajat de la Little Rock, Arkansas.

“Eram cu Bill în Little Rock când a început să urle la Hillary.  Ea îl acuza pe directorul FBI James Comey pentru redeschiderea anchetei privind emailurile cu informaţii clasificate trimise de pe serverul său şi ţipa că această nouă investigaţie i-ar provoca o scădere în sondaje. Clinton pur şi simplu nu voia să accepte că James Comey putea fi învinovăţit pentru eventuala pierdere a alegerilor şi zbiera că vina este doar a echipei sale de campanie, învinovăţindu-I, în special, pe directorii de campanie Robby Mook şi John Podesta care au fost orbi şi surzi la problemele economice ale populaţiei. (…) Bill se înroşise atât de tare la faţă că mi-era frică să nu sufere un atac de cord. Apoi, de nervi, a aruncat pur şi simplu telefonul din apartament către râul Arkansas”, a relatat Ed Klein

Pe timpul campaniei, mai spune sursa citată, Bill s-a simţit extrem de ignorat de cei mai importanţi sfătuitori ai soţiei sale care au refuzat constant să pună temele economice în centrul campaniei democratei. Fostul preşedinte al SUA le-ar explicat în mod repeat că mesajele lor de campanie trebuie să ajungă mai ales la oamenii depăşişi de revoluţiile tehnologice şi globalizare. Dar nu a fost ascultat.

Bill Clinton posedă în cadrul impresionantei Biblioteci şi Muzeu prezidenţial de la Little Rock, Arkansas, un luxos apartament cu etaj şi grădină interioară Acolo s-a produs incidentul relatat de Klein (foto sus).