Evenimentul Zilei > Actualitate > „Am inventat un frate pentru Oana Zăvoranu ca să facem mişto de Antena 1”
„Am inventat un frate pentru Oana Zăvoranu ca să facem mişto de Antena 1”

„Am inventat un frate pentru Oana Zăvoranu ca să facem mişto de Antena 1”

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au pus la cale o farsă de proporţii pentru a-şi umili concurenţa tv

Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului "Drept la ţintă" de la Kanal D, şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au pus la cale, pentru ultima ediţie a emisiunii din acest sezon, o farsă de amploare. Cei doi au regizat o adevărată telenovelă în care au implicat-o pe mama Oanei Zăvoranu, Mărioara, şi un actor ales în urma unui casting pentru a-i face pe cei de la Antena 1 să nu mai preia subiectele tratate în show-ul tv prezentat de Mădălin.
A vrut să se răzbune pe "hoţii" de exclusivităţi
"Era cazul să prezint o asemenea telenovelă şi să văd cât de mult îndrăznesc cei de la "Acces Direct" de la Antena 1 să ne copieze. Culmea este că au copiat totul şi nu este pentru prima oară când fac aşa ceva. La începutul sezonului au mai preluat un subiect de la noi, a fost făcut identic cu ce au descoperit reporterii noştri pe teren", ne-a spus prezentatorul show-ului "Drept la ţintă" de la Kanal D.
Mai mult, ne-a explicat Mădălin, telenovela apariţiei unui aşazis frate vitreg al Oanei Zăvoranu a fost pusă la cale împreună cu mama vedetei, Mărioara: "Aşa cum am demonstrat şi în emisiune, atât «fratele Oanei», cât şi mama acesteia, au avut contracte semnate pentru farsa pe care am pus-o la cale. Pentru rolul fratelui Oanei am făcut un casting, iar actorul Daniel Iordan s-a calificat pentru rol. Ideea de a le da de lucru celor care fură exclusivităţile de la noi din emisiune i-a aparţinut Cristinei Şişcanu (soţia lui Mădălin Ionescu, n.r.), iar rezultatul a fost peste aşteptări, toată lumea preluând informaţia fără să o verifice, izbucnind chiar un scandal de presă. Am inventat un frate pentru Zăvo ca să facem mişto de Antena 1".
Interesant este că, în goana după audienţă, nu doar emisiunea "Acces Direct" – cea care concurează pe acelaţi interval orar cu "Drept la ţină" – a muşcat momeala ci şi "Un show păcătos" (Antena 1) sau "Happy Hour" (Pro TV) dovedindu-se astfel că o exclusivitate inventată este imediat preluată de televiziunile concurente. "E ruşinos să faci aşa ceva, iar acum se pare că şi televiziunile uită să respecte subiectele şi aleargă după reportajele altora", ne-a spus, din vacanţă, încântat de farsa pe care a jucato concurenţei, Mădălin Ionescu care, acum câţiva ani a lucrat la "Acces Direct", loc unde a şi cunoscut- o pe actuala lui soţie.
Nebunia fratelui vitreg a ţinut câteva zile
"Bomba" de presă conform căreia Oana Zăvoranu are un frate vitreg şi acesta a început procedurile pentru a căpăta o parte din averea pe care a moştenit-o vedeta de la tatăl ei a apărut lunea trecută, la KanalD. Încă de a doua zi, celelalte televiziuni au început să se înghesuie să preia subiectul, iar show-urile concurente au dezvoltat materialul inventat de Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu până în momentul în care aceştia din urmă au dezvăluit înşelătoria. Astfel, vineri, în ultima ediţie a show-ului "Drept la ţintă" din acest sezon, Mădălin a arătat publicului contractele pe care actorul Daniel Iordan – "fratele vitreg" – şi Mărioara Zăvoranu le-au semnat cu Kanal D, demonstrând că show-urile concurente nu se feresc să plagieze "exclusivităţile".