Editura Evenimentul si Capital

A început ANUL COCOȘULUI de FOC. Un an al orgoliilor și conflictelor, dar favorabil celor muncitori și serioși. HOROSCOP CHINEZESC 2017. PREVIZIUNI pentru fiecare ZODIE

Autor: | | 1 Comentarii | 21555 Vizualizari

Anul Cocoșului începe pe 28 ianuarie 2017 și se sfârșește pe 15 februarie 2018. Astrologii spun că anul acesta va fi favorabil celor muncitori și serioși, un an care răsplătește eficiența, rigurozitatea și buna organizare.

HOROSCOP CHINEZESC 2017.De asemenea, anul Cocoșului este de obicei foarte exigent în ceea ce privește respectul față de lege și autorități, iar abaterile de la legalitate sunt taxate prompt și sever. Este și anul în care se pot concretiza cercetări științifice și proiecte tehnologice revoluționare, mai ales în domeniile aeronautic și spațial. La nivel individual, anul Cocoșului aduce în primul rând o preocupare sporită pentru sănătate și pentru un stil de viață cât mai armonios. De asemenea, în anul Cocoșului nu sunt recomandate acțiunile speculative de orice fel, fiindcă sunt mult mai riscante decât de obicei și pot genera pierderi financiare importante.

Şobolan - (anul naşterii: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Șobolanul este prima zodie (primul animal) din ciclul zodiacului chinezesc. Anul Cocoșului de Foc (28 ianuarie 2017 - 15 februarie 2018) se anunță agitat pentru Șobolan și va trebui să fii atent cum îți gestionezi energia pentru a nu-ți irosi degeaba forțele și pentru a face față în mod eficient stresului. Ambițiile profesionale sunt mari și ai deosebite șanse de succes în ceea ce privește cariera, dar nu te aștepta să pice para mălăiață. Fără eforturi susținute și răbdare nu reușești mare lucru. Vor fi cu siguranță momente în care va trebui să te miști rapid, să acționezi în viteză, de aceea ar fi bine să începi anul Cocoșului de Foc cu idei clare despre direcția pe care vrei să o urmezi, mai ales în plan profesional.

Șobolanul are o minte pătrunzătoare și un talent înnăscut de strateg, care fac din el un negociator redutabil. Este la largul său în lumea afacerilor. Grație intuiției sale, știe întotdeauna dincotro bate vântul. Șobolanul excelează în gândire, dar nu-i place să acționeze. Nimic nu-l plictisește mai mult decât obligația de a îndeplini anumite sarcini. Proiectele sale eșuează deseori pentru că nu este perseverent și nu se implică destul: se ferește de rutină și nu-i place să se simtă îngrădit de prezența obligatorie între anumite ore sau într-un anumit loc, de constrângeri în general. Talentul său de strateg se manifestă numai când este independent, dar uneori e delăsător, chiar și când e vorba de propriile proiecte. În ceea ce privește banii, Șobolanul poate fi extravagant sau meschin, de la un moment la altul, în funcție de dispoziția de moment. Cu toate astea, risipa îl scoate din sărite. Este lucid și pragmatic, așa că știe să se adapteze la orice situație financiară. Abilitatea și ingeniozitatea îi permit să se redreseze rapid din punct de vedere financiar atunci când lucrurile iau o întorsătură neplacută. De regulă, Șobolanul are o resursă secretă la care nu ezită să apeleze la nevoie, spre bucuria celor apropiați. Deși uneori poate părea egoist, Șobolanul este de fapt o fire sentimentală, sensibilă. Se lasă lesne purtat de pasiune și gelozie. Îi place dragostea înfocată, agitată și tumultuoasă. Nu se teme decât de rutină și de plictiseală. Este înstare să facă orice pentru a alunga monotonia și nu ezită să-și folosească imaginația. Știe să joace rolul celui care iubește, al celui care este iubit și al prietenului credincios. Pentru a seduce un Șobolan, trebuie să fii înțelegător, să îi respecți gustul pentru mister și să-l surprinzi deseori. "Fă-mi o surpriză" este prima lui cerință.

Bivol - (anul naşterii: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Bivolul este a doua zodie (al 2-lea animal) din ciclul zodiacului chinezesc. Și Cocoșul și Bivolul sunt semne ce țin la organizare, rigoare și perseverență, de aceea, anul Cocoșului de Foc (28 ianuarie 2017 - 15 februarie 2018) este de foarte bun augur pentru Bivol. Cu siguranță, după anul agitat al Maimuței, Bivolul va aprecia schimbarea de ritm și se va simți în largul său să schimbe câte ceva în viața sa, să mai iasă din cunoscuta rutină. Apar oportunități speciale de lărgire a orizontului, de extindere/aprofundare a cunoștințelor necesare pentru a ajunge cât mai sus în ierarhie. Competiția este mai strânsă anul acesta, iar succesele tale nu vor trece neobservate nici de prieteni, nici de dușmani. Așa că vei fi pus de multe ori în situația de a munci cu și mai multă ardoare pentru a te menține în top. Bivolul are o imensă capacitate de muncă, aparent fără efort. Este o persoană cu picioarele pe pământ. Atacă problemele frontal, fără ocolișuri, iar soluțiile găsite de el nu sunt întotdeauna cele mai simple. Bivolul inspiră încredere pentru că este un om de cuvânt, și este respectat datorită onestității și echilibrului său. Stăpânește foarte bine afacerile și își atinge întotdeauna obiectivele propuse, chiar dacă drumul este mai lung decât se aștepta. Răbdarea Bivolului nu are limite. Bivolul este cumpătat și știe întotdeauna câți bani are, până la ultimul sfanț. A muncit din greu pentru a obține tot ce are și nu concepe să risipească nimic. Investește în terenuri, clădiri și bunuri durabile și nu dă banii pe nimicuri. Bivolul asigură alor săi un trai relativ confortabil, dar cu greu se lasă convins să își scoată familia în oraș, unde este rost de cheltuială. Poate trăi cu foarte puțin și își drămuiește banii cu multă chibzuință. Este un om "de casă", căruia îi place să se "chivernisească", să-și vadă căminul aranjat. Și în dragoste, deviza Bivolului este "încet dar sigur". Iubește plăcerea, dar nu se implică prea ușor. Dacă nu se găsește cineva să îi facă avansuri, are toate șansele să rămână singur. Pasiunea și declarațiile ardente nu prea îi vin la îndemână Bivolului. Îi place să stabilească o relație încet, pas cu pas, să cunoască bine persoana respectivă și să învețe să o aprecieze. Pentru a cuceri inima unui Bivol, trebuie să-i câștigi încrederea, să iubești natura, să fii foarte tandru și să nu faci nazuri dacă îți propune să dormi pe podeaua goală.

Tigru - (anul naşterii: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Tigrul este a treia zodie (al 3-lea animal) din ciclul zodiacului chinezesc. După anul zgomotos al Maimuței de Foc, puțin prielnic pentru Tigru, anul Cocoșului de Foc (28 ianuarie 2017 - 15 februarie 2018) promite șanse de redresare, cu condiția să fii om de echipă, să pui împreună cu alții, să vizezi beneficii comune. Sigur, pentru un individualist ca tine, acest lucru poate reprezenta principala provocare a anului, dar și cheia spre reușită, mai ales în plan profesional. Cocoșul de Foc ar putea aduce pentru tine nevoia de introspecție și este chiar indicat să privești în adâncurile tale spre ceea ce te motivează sau te sperie. În plan sentimental, situația ta se poate schimba în bine dacă vei opta pentru o atitudine mai deschisă, mai flexibilă și pentru o viață socială mai bogată. Tigrul este o persoană carismatică, un conducător, un maestru, un căpitan de navă. Dacă este pus într-un post de subordonat, se sufocă. Are nevoie de acțiune și de independență pentru a da măsura talentelor sale în a-i convinge pe clienți, în afaceri uimitoare, în cucerirea pieței. Își croiește drumul printr-un univers sălbatic, anarhic și lipsit de ierarhii. Drumurile bătute nu îl interesează. Tigrul nu poate concepe munca fără pasiune și refuză să se încline în fața logicii, a orelor fixe și a uniformelor. El este un stăpân! În ceea ce privește banii, Tigrul nu suportă să audă de economii, de siguranță financiară și de organizare. Îi place să joace la bursă și este un mare parior. Banii îl interesează numai în măsura în care îi pot aduce senzații tari și plăcere. Este încrezător în norocul și intuiția lui și investește fără ezitare într-o nouă afacere. Ce-i drept, în general riscurile asumate îi aduc câștiguri pe măsură. Tigrul este uneori extrem de generos. Este gata oricând să dea prietenilor o mulțime de bani și, cu timpul, va deveni un erou magnific care pune lumea în mișcare.

Viața amoroasă a Tigrului este trepidantă și romantică, așa cum este toată viața lui. Tigrul este varianta modernă a cavalerului fără teamă și prihană, călare pe un cal alb. Nu ezită să se cațăre în turnuri pentru a salva prințesele aflate la ananghie. În primele zile de pasiune, Tigrul este înfocat și radiază. Dar imediat ce se instalează monotonia, fuge mâncând pământul! Dacă persoana iubită îl părăsește, se poartă ca un lord: se recunoaște învins, fără amărăciune. Pe de altă parte, o iubire pierdută înseamnă alte zece la orizont. Dragostea a murit, trăiasca dragostea! Pentru a seduce un Tigru, trebuie să fii gata de orice, să-i respecți nevoia de mișcare și de libertate, să iubești dezordinea și aventura și să torci de plăcere atunci când ghearele Tigrului se retrag și ramân doar pernițele de catifea...

Iepure - (anul naşterii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1998, 2011)

Iepurele este a patra zodie (al 4-lea animal) din ciclul zodiacului chinezesc. Anul Cocoșului de Foc (28 ianuarie 2017 - 15 februarie 2018) nu este cel mai prielnic an pentru Iepure și ar putea prevesti crize matrimoniale și tot felul de neplăceri la locul de muncă. Cocoșul este un semn al regulilor stricte și al hărniciei, în vreme ce Iepurele, fire de artist, preferă stilul liber, neîngrădit de programe, astfel că i-ar putea fi greu să țină pasul cu multitudinea de activități în care se va trezi implicat cu sau fără voia sa. Sectorul de viață cu cele mai mari provocări este cel partenerial unde, dacă chiar ții la căsnicia ta, va trebui să depui eforturi susținute pentru a o menține, repara, reechilibra.

Datorită talentului de negociator și minții sale ascuțite, Iepurele are, de regulă, o ascensiune rapidă în societate, chiar dacă nu aleargă dupa promovări. Are încredere în instinctele sale, poate "mirosi" o afacere bună și intră rapid în competiție. Cu puțin noroc (care nu-i lipsește), restul este aproape o formalitate. Iepurele nu prea este în elementul lui atunci când trebuie să se integreze într-o echipă, dar este extrem de productiv dacă lucrează singur într-un birou sau atelier. Datorită capacității sale de sinteză, este un excelent organizator și manager... al propriei munci. Cât despre colegi, nu îi place întotdeauna să lucreze cot la cot cu ei, nici să se implice în proiectele lor. Este extrem de independent și încearcă să dobândească o cât mai mare autonomie. În general, Iepurele se descurcă bine din punct de vedere financiar. Norocul lui, fiindcă îi cam place să ducă un trai confortabil. Nu suportă să fie luat pe nepregătite, așa că are grijă să pună bani deoparte în mod regulat și îi investește în afaceri cu risc redus, care îi promit un viitor liniștit. Probabil că are conturi de economii, asigurare de viață etc., care îi vor asigura o bătrânețe confortabilă. Prudența Iepurelui merge mână în mână cu o chibzuință înțeleaptă ce îl scutește de grija banilor și îi permite să ducă o viață confortabilă, îndestulată.

Iepurele este o persoană de nădejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, preferă îmbrățișările tandre și mângâierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil și atent față de partener, Iepurele știe cum să se facă dorit prin bunătate și șarm. Dacă ar fi după el, ar petrece serile în doi, la lumina lumânărilor, și weekend-urile la Veneția. Este fericit alături de cineva blând, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv. Pentru a-l atrage, trebuie să fii cultivat, romantic, tandru și manierat.

Dragon - (anul naşterii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 1999, 2012)

Dragonul este a cincea zodie (al 5-lea animal) din ciclul zodiacului chinezesc. Anul Cocoșului de Foc (28 ianuarie 2017 - 15 februarie 2018) aduce mult noroc pentru Dragoni, atât în plan profesional, cât și în dragoste. Vei fi mai ocupat ca oricând, iar la locul de muncă se deschid o serie de oportunități pentru a avansa, dar și pentru măriri de salariu. Competențele tale sunt recunoscute de colegi, dar mai ales de superiorii tăi, astfel încât poți urca treptele ierarhiei cu mult mai multă ușurință decât în anii precedenți. Deși Dragonul este un lider înnăscut, în anul Cocoșului de Foc este recomandat să delegi din sarcini, să colaborezi, să te sfătuiești cu colegii și asociații. Doar așa vei fi cu adevărat eficient și te vei putea ocupa și de proiecte personale, individuale. Dragonul este sortit proiectelor mărețe. Se simte cel mai bine când este implicat în acțiuni de mare anvergură și în situații extreme. Este intuitiv, vizionar și foarte creativ. Are un simț înnăscut al spectacolului și al aparițiilor spectaculoase. Face parte din categoria celor puternici și dispune de o energie inepuizabilă. Avid de succes, Dragonul poate lucra zi și noapte fără să doarmă, pentru a pune în mișcare un proiect amplu. Activitatea continuă și intensă îl mobilizează, iar plictiseala îl doboară. Din punct de vedere financiar, Dragonul este un aristocrat care trăiește pe picior mare, petrece în fiecare noapte și cheltuiește bani fără să le țină socoteala. Îi place să conducă mașini sportive, să colecționeze antichități prețioase și să doarmă în mătăsuri! Dragonul este generos cu sine, cu familia și prietenii și îi acoperă pe cei din jur cu cadouri... mai ales dacă aceștia știu să își arate recunoștința! Născut sub semnul norocului, Dragonul este rareori sărac. Dar, orice s-ar întâmpla, nu se va înjosi niciodată făcând ceva ce nu-i place, doar pentru bani. Are mândria lui, chiar și când este vorba de bani!

Înrobite de puterea irezistibilă a Dragonului, victimele intră de bună voie în bârlogul său. Când binevoiește să-și coboare privirea spre persoana aleasă, el știe că este deja cucerită. Cu atât mai bine, fiindcă detestă orice forma de rezistență! Un Dragon nu așteaptă de la partener decât să îi aducă onoruri. Pentru el, dragostea este ceva ce i se cuvine, fără ca el să datoreze ceva în schimb, așa că deseori partenerul trebuie să se mulțumească cu puțin pentru a fi fericit. Daca i se reproșează chiar și cel mai mărunt lucru, Dragonul pleacă trântind ușa - dar numai după ce și-a manifestat toata furia. Încercările de șantaj nu au niciun efect asupra lui. Pentru a seduce un Dragon, trebuie să te arăți fascinat de el și de gesturile lui generoase, să leșini de admirație și să-i lași impresia că ești o persoană fragilă, complet dominată de personalitatea lui.

Şarpe - (anul naşterii: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2000, 2013)

Șarpele este a șasea zodie (al 6-lea animal) din ciclul zodiacului chinezesc. Pentru Șarpe, anul Cocoșului de Foc (28 ianuarie 2017 - 15 februarie 2018) poate fi o adevărată binecuvântare în plan amoros, dar nici cu banii nu stai rău, în sensul în care vei reuși să-ți acoperi toate cheltuielile și eventualele datorii. Nu rămâi cu profit, dar poți dormi liniștit că nu ai restanţe la întreținere și rate neplătite la bancă. Poți folosi foarte eficient energia Cocoșului de Foc pentru a planifica în avans, pentru a face liste de cheltuieli prioritare și pentru a-ți drămui cu înțelepciune veniturile. Te-ar putea avantaja profesiile independente, eventual o mini afacere pe cont propriu care să suplimenteze veniturile.

Șarpelui îi place să-și rezolve singur problemele, în ritmul lui propriu, diferit de al celor din jur. Este un negociator subtil și nu-l deranjează să aibă de-a face cu parteneri redutabili. Are calmul și resursele interioare necesare pentru a obține ceea ce vrea în toate împrejurările. Șarpele nu se teme de responsabilități, iar punctul său forte este eficiența. Fără risipă de efort și fără vorbă lungă, analizează situația și o sintetizează așa cum numai el știe. Apoi, după ce a stabilit ce are de făcut, merge drept la țintă. Are, însă, un mare defect: nu suportă eșecul. Ce să-i faci, este și orgolios! Șarpelui îi plac banii, dar numai pentru ceea ce poate obține cu ajutorul lor. Nu încape îndoială că își dorește un trai îndestulat, confortabil. Va cheltui bucuros o mulțime de bani pentru un obiect de artă sau pentru o călătorie în țările calde, dar nu se înghesuie să cumpere bunuri de mare utilitate, ca o mașină de spălat sau un automobil. Șarpele nu e deloc strâns la pungă sau econom. Din fericire pentru el, se pricepe la afaceri și știe să-și aleagă colaboratorii și să se asocieze cu oameni care îl vor ajuta să facă bani fără multă bătaie de cap.

O dată ce și-a hipnotizat victima, Șarpele se arată senzual, pasional și foarte posesiv. Este o fire dominatoare și nu va ezita să-i ceară partenerului să-i satisfacă toate dorințele. Deși este gelos, Șarpele nu este foarte stabil și nici fidel. Îi place să seducă orice victimă care îi iese în cale, fie și numai ca să se asigure că nu și-a pierdut puterea de seducție. Arma lui favorită sunt discuțiile despre psihanaliza freudiană, pentru a-și încânta viitoarea cucerire cu un curent subtil de sugestii erotice. Pentru a seduce un Șarpe, trebuie să te arăți inteligent și senzual, să îl admiri necondiționat și să fii pătimaș.

LIVE VIDEO Simona Halep - Caroline Garcia se joaca ACUM. Meci istoric in Franta

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI