Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu, ATAC DUR la adresa lui Tăriceanu: „Este total NEDEMN să te ASCUNZI în spatele IMUNITĂŢII şi a colegilor din Parlament!”
Alina Gorghiu, ATAC DUR la adresa lui Tăriceanu: „Este total NEDEMN să te ASCUNZI  în spatele IMUNITĂŢII şi a colegilor din Parlament!”

Alina Gorghiu, ATAC DUR la adresa lui Tăriceanu: „Este total NEDEMN să te ASCUNZI în spatele IMUNITĂŢII şi a colegilor din Parlament!”

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a lansat o critică virulentă vineri (la Antena 3) la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu, pe care-l acuză că pozează în victimă a sistemului şi că se ascunde în spatele imunităţii.

 „Nu poţi să te plângi la infinit că eşti o victimă a sistemului. Nu poţi să faci petiţii către Preşedinţie în care să ceri modificări şi schimbări, când tu ai fost cel care a gestionat puterea în România timp de 10 ani, alături de Dragnea, de Ponta şi de alţii.  Arată-mi o singură lege pe care tu ai făcut-o prin care sistemul juridic din România să devină mai bun! (…) În timp ce unii merg în instanţă şi încearcă să demonteze acuzaţiile procurorilor, luptându-se pentru nevinovăţia lor până la o sentinţă definitivă, alţii beneficiază de imunitate. În special, mă refer la Tăriceanu şi la Ponta. Nu poţi sta în Parlament şi să te ascunzi în spatele colegilor tăi, fiindcă este total nedemn!”, a precizat Alina Gorghiu.