Iubitul Alinei Eremia este un tânăr corporatist, alături de care vedeta trăește de mai bine de un an sub același acoperiș. Deși până acum ea și Edi Barbu, în vârstă de 24 de ani, au fost foarte discreți în legătură cu relația lor, de curând cei doi chiar au acceptat să fie fotografiați și să dea detalii despre ei.

Alina Eremia a scos un cântec, ale cărui versuri sunt dedicate iubitului ei. Piesa „As da” redă practic povestea pe care Alina o trăiește alături de iubitul ei.

„Eram într-o seara acasă, în fata pianului si, dintr-o joaca, am compus refrenul acestei piese. „As da” este o melodie extrem de personala, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar si una din cele mai frumoase declaratii pe care le-am facut. Sunt sentimentele mele puse in versuri, sentimente atat de puternice pe care le poti compara cu dragostea mea pentru muzica. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o traiesc in prezent alaturi de Edi. O data ce am stiut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine”, a spus Alina, în legătură cu nou cântec.

Alina a mai mărturisit că melodia a fost ascultată prima oară chiar de către iubitul ei.

„Iubitul meu a fost prima persoana care a ascultat piesa,  dupa ce am finalizat-o. A fost placut impresionat de rezultat pentru ca nu se astepta ca ideea pe care eu o cantam in seara respectiva acasa, sa infloreasca in maniera asta. Am simtit sa scriu despre povestea noastra, pentru ca sunt convinsa ca toti la un anumit punct al vietii noastre iubim atat de intens incat simtim ca am putea da ce ne e mai drag noua, in cazul meu, muzica. Bineinteles  metaforic vorbind, dar consider ca atata timp cat un om te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti si ceea ce iubesti, iar el nu ti-ar cere niciodata sa renunti la acele lucruri”, a completat artista. 

Alina Eremia a devenit cunoscută în România, după rolul pe care l-a jucat în serialul „Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band.

Artista l-a cunoscut pe Edi la sala de sport, iar de atunci sunt de nedespărțit.