UPDATE 1. Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Adrian Mladin să rămână în arst preventiv. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiţie.
UPDATE. Dacă edilul va rămâne în arest, la Jilava vor fi organizate alte alegeri. 
Potrivit unor rezultate provizorii, Mladin ar fi fost ales cu 70 de procente. Susţinătorii acestuia au sărbătort evenimentul cu artificii. Primarul Mladin, alături de edilul din Snagov, Apostol Muşat, au fost arestaţi preventiv în luna decembrie anul trecut. În februarie 2012 au fost Trimişi în judecată sub acuzaţiile de luare de mită, trafic de influenţă şi fals intelectual.
Şpagă de jumătate de milion de euro
Potrivit DNA, În calitate de primar al comunei Jilava, Adrian Mladin a cerut unui denunţător suma de 500.000 de euro din care, pe 19 septembrie 2011, a primit 50.000 euro, pentru ca să dispună întocmirea, de către Comisia Locală de Fond Funciar, a unui plan parcelar în care să fie incluse toate terenurile denunţătorului în suprafaţă totală de 23,8 ha, iar loturile să fie alipite. Pe 28 iulie 2011, Mladin l-a determinat pe finul său Szasz Ovidiu să încheie un contract de cesiune fictiv, la notariat, cu denunţătorul, prin care acesta din urmă să îi cedeze drepturile asupra a două terenuri. În realitate, acest contract a fost încheiat doar pentru a garanta şi a ascunde săvârşirea infracţiunii de luare de mită şi totodată de a ascunde originea ilicită a celor două terenuri.