Alertă pe Aeroportul Otopeni! Ce s-a descoperit în bagajul unei femei

Alertă pe Aeroportul Otopeni! Ce s-a descoperit în bagajul unei femei

Polițiștii de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă Otopeni au intrat în alertă după ce au văzut o femeie care încerca să evite controlul, după ce a coborât din avionul care a venit din Turcia. Ce au descoperit în bagaj i-a uimit pe oamenii legii.

O femeie care încerca să introducă ilegal în România bijuterii din aur a fost oprită pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni de polițiștii de frontieră.

Alerta a fost data mircuri seara, în jurul orei 20.30.

Ne puteți urmări și pe Google News

La P.T.F. Aeroportul Internațional Henri Coandă s-a prezentat pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Istanbul, o femeie, cetățean român, în vârstă de 41 ani.

Poliția de Frontieră transmite că, după ce a ridicat bagajul de cală, femeia s-a deplasat spre ieșire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale.

Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra femeii și bagajelor acesteia, în urma căruia au fost descoperite nedeclarate în bagajul de cală, mai multe bijuterii din metal galben, marcate ca fiind din aur, în greutate totală de 535,55 grame.

Întreaga cantitate de bijuterii, în valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost reținută de către autoritatea vamală în vederea expertizării, urmând să fie dispuse măsurile legale în vigoare.