Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă pe Aeroport! Ce s-a descoperit în aeronavă. Pilotul nu-s a simțit în siguranță
Alertă pe Aeroport! Ce s-a descoperit în aeronavă. Pilotul nu-s a simțit în siguranță

Alertă pe Aeroport! Ce s-a descoperit în aeronavă. Pilotul nu-s a simțit în siguranță

O aeronavă a companiei românești Tarom, care trebuia să decoleze de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, duminică dimineață, cu destinața București, a făcut cale întoarsă la jumătatea pistei din cauza unui șoricel descoperit la bord.

Pasagerii s-au împărțit în două tabere, susțin internauții care ar fi fost în legătură cu aceștia, spunând că unii s-au arătat terifiați de micul „Ratatouille” – numele unui desen animat, șoricel-bucătar din Paris. Ceilalți s-au cam supărat că au pierdut timp prețios, când ar fi putut conviețui liniștiți cu rozătoarea, pe durata cursei de câteva ore până la Henri Coandă.

Totodată, decizia a fost luată de pilot, care a spus că pentru siguranța pasagerilor și a zborului, avionul se întoarce în hangar pentru deratizare.

Pasagerii s-ar aflat și acum pe aeroportul Charles de Gaulle în așteptarea unui alt zbor „mai sigur”.

Compania a postat și un mesaj pe conturile lor de pe rețelele sociale:

Cursa TAROM/Air France RO9382/AF5048 din data de astăzi, 23.02.2020, Paris Charles de Gaulle – București Henri Coandă, s-a întors din rulaj din cauza unei rozătoare descoperite la bordul aeronavei. Căpitanul a luat această decizie pentru siguranța pasagerilor și a zborului, evitând astfel orice risc, oricât de mic ar fi acesta. Pasagerii sunt în acest moment în siguranță pe aeroportul Charles de Gaulle. Avionul va rămâne la sol până când acesta va fi curățat și reverificat, iar pasagerii vor fi rerutați către București cât mai curând posibil. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom avea!