Evenimentul Zilei > International > Alertă la Chișinău. A fost panică într-un magazin. Cu ce atacă „teroriștii” moldoveni!
Alertă la Chișinău. A fost panică într-un magazin. Cu ce atacă „teroriștii” moldoveni!

Alertă la Chișinău. A fost panică într-un magazin. Cu ce atacă „teroriștii” moldoveni!

Un bărbat pus pe șotii a băgat spaima în Poliția din Chișinău.

Individul are 36 de ani și este din Florești. Din motive lesne de bănuit i-a cășunat pe un magazin de telefonie mobilă și o instituție de creditare nebancară, astfel că a pus la cale o farsă care a dat alerta antitero în capitala Moldovei.

A învelit în folie de staniol două bucăți de slănină și a aruncat pachetele în magazin și în curtea „cămătarilor”, stârnind panica printre vânzători și clienți. S-a dat alarma generală, iar teroristul a fost numaidecât reținut.

„Eu am aruncat două pachete cu slănină. Prima bucată de slănină era învelită în folie de aluminiu și bandă adezivă. O bucată am aruncat-o în magazin”, și-a recunoscut fapta „binladenul” de Chișinău.

Trupele antitero sosite la fața locului au intervenit prompt, iar după verificări amănunțite au stabilit că amenințarea e doar o glumă proastă.

Pentru fapta sa, moldoveanul riscă o amendă de la 300 la 1500 de lei sau până la 60 de ore de muncă în folosul comunității, informează TVR.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: