Celebrul Steve Bing, marele producător de filme de la Hollywood și finanțator al filmului lui Tom Hanks „Polar Express”, a avut parte de o moarte tragică, la vârsta de 55 de ani.

Acesta a căzut în gol de la etajul 27 al unei clădiri. Nu se știe încă dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere.

Deși despărțiți, el și actrița Elizabeth Hurley aveau împreună un copil. Producătorul a căzut de la etajul 27 al unui imobil de lux din Century City, un cartier de fițe din Los Angeles.

Din primele informații reiese că Steve Bing suferea de depresie şi s-ar fi sinucis, însă până la acest moment nu a fost făcută nicio declarația despre moartea sa, cu atât mai puțin un răspuns din partea prietenilor celor mai apropiați.

Autoritățile din Los Angeles nu putut confirma că este vorba despre el, dar au declarat moartea unui bărbat de aproximativ 50 de ani, în aceeași zonă. Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită de Poliție din motive legale, a fost informă presă la acest moment.

Producător de filme precum „Get Carter” cu Sylvester Stallone sau „Shine a light”, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese, Steve Bing a colaborat la scrierea scenariului comediei „Kangaroo Jack” din 2003.

Steve Bing a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express” din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind foarte rapid unul dintre filmele favorite ale copiilor de pretutindeni.

El a fost dezvoltator imobiliar, dar şi filantrop şi prieten al fostului preşedinte Bill Clinton, căruia i-a împrumutat avionul personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, pentru eliberarea a doi jurnalişti americani.

În urma lui Steve Bing au rămas doi copii, Damian, fiul actriţei americane Elizabeth Hurley şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder, scrie Agerpres.