Întrebat dacă actualul edil al Capitalei, Gabriela Firea, va câștiga un nou mandat, patronul FCSB a răspuns cu o întrebare retorică: „Cine poate să o bată? Singurul om care o poate bate şi nu ştiu dacă o poate bate este Rareş Bogdan”.

Pe de altă parte, latifundiarul l-a ironizat pe Traian Băsescu, spunând că, la alegerile locale, fostul președinte al României o poate bate pe Firea, dar cu palma pe umăr. “Băsescu are electoralul lui de 6%”, a conchis Becali.

Gigi Becali s-a prezentat, în această dimineață, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție din România (ICCJ), pentru a le cere judecătorilor să îl reabiliteze, adică să îi ofere dreptul de a vota și deopotrivă de a fi votat.

„Dacă se desființează Secția și dacă după aia iar face DNA, pentru că erau stăpânii țării – ei făceau, ei desfăceau, ei comandau la judecatorii țării, venea Dumbravă. Mie Dumbravă mi-a dat pușcăria, cu Livia Stanciu. Atunci, nu mai e de stat. Dacă ei desființează secția specială, nu mai e de stat în țara asta”, a declarat patronul FCSB.