Evenimentul Zilei > Politica > ALDE se revoltă! Pact între Dăncilă și Iohannis. Care e scopul celor doi
ALDE se revoltă! Pact între Dăncilă și Iohannis. Care e scopul celor doi

ALDE se revoltă! Pact între Dăncilă și Iohannis. Care e scopul celor doi

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian comentează declaraţiile lui Klaus Iohannis la Consiliul Naţional al PNL referitoare la o nouă majoritate parlamentară şi eventuale alegeri anticipate, afirmând că PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă

PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă 🙂
Iată ce declară KWI: „Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate.”
O nouă majoritate presupune un nou Guvern. Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vină la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu știința noilor peneliști de a guverna. Până atunci Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniștită în fotoliul prim-ministerial.
Alegerile pot fi la termen sau anticipate, mai spune KWI. Chestia cu alegerile anticipate e o gogoriță, știm cu toții că așa ceva nu se poate întâmpla. Așa că dacă vreți să aflați ce pot gălăgioșii oponenți de azi, dacă vreți să vedeți un Guvern PNL cu USR în coadă, întâi votați. Adică mergeți în orb, blind. cum se zice la pocker. Ceea ce, adesea, sugerează cacealmaua. Dar asta abia la sfârșitul anului viitor. Până atunci PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă`, a scris Vosganian pe Facebook.