Florin Salam se pare că nu se poate feri la nesfârșit de scandaluri. De data aceasta, cel care îi bagă numele într-o nouă problemă este chiar cumnatul său, albanezul Fabian, care de când a intrat în România are probleme cu legea.

Soțul surorii mai mici a celebrului manelist stă de mai mulți ani în România, însă este la cuțite cu autoritățile încă de la început. Cei de la Direcția Generală pentru Imigrări îi ridică mari probleme albanezului, deoarece îi refuză dreptul de ședere pe termen lung în țară.

În anul 2019, Fabian a dat în judecată Direcția Migrație din Ministerul de Interne pentru că i-a oferit doar dreptul temporar de a locui la noi în țară.

Deși foarte multă lume se întreabă de unde are acesta bani, foarte puțini știu că, de fapt, Fabian, care este căsătorit cu Elena, sora mai mică a lui Salam, din 2011, administrează mai multe pensiuni și hoteluri din București.

Deși albanezul susține că este preocupat în primul rând de educația și bunăstarea familiei sale și de aceea dorește să poată să rămână definitiv în România, magistrații nu au fost de acord.

Autoritățile i-au imputat cumnatului lui Salam că a lipsit peste 10 luni din țară, în ultimii cinci ani. Fabian a fost în SUA, acolo unde avea probleme cu legea. În trecut, bărbatul a fost acuzat că face parte dintr-un grup infracțional și a fost chiar dat în urmărire internațională.

Deși a scăpat de acuzațiile de peste Ocean, Fabian a primit recent doar drept temporar de a locui în România, pentru doi ani, scrie Cancan.

Florin Salam a mai fost implicat în trecut în mai multe scandaluri, unele dintre ele chiar foarte serioase, în care au fost implicate și diverse clanuri de cămătari, foarte periculoase în România. Din fericire, artistul este iubit de majoritatea persoanelor și a reușit cumva să scape mereu din aceste evenimente neplăcute.