Evenimentul Zilei > Actualitate > Albanezii s-ar mulţumi şi cu un egal în meciul cu România
Albanezii s-ar mulţumi şi cu un egal în meciul cu România

Albanezii s-ar mulţumi şi cu un egal în meciul cu România

Josip Kuze, selecţionerul Albaniei, a precizat că o remiză în meciul din această seară (ora 21.00), de la Piatra Neamţ, din preliminariile pentru Euro 2012, ar fi un rezultat bun pentru echipa sa, adăugând că este încrezător în potenţialul elevilor săi de a pune mari probleme românilor.

"Mergem în România pentru un scor bun, dar ne mulţumim şi cu o remiză. Sper să aleg cea mai bună formulă posibilă şi să ne bucurăm la final", a spus Kuze, care a condus echipa albaneză către patru victorii minime în ultimele cinci partide de pregătire. Albanezii, care nu au primit gol în partidele de pregătire, au învins pe rând cu scorul de 1-0, după o remiză albă cu Estonia, selecţionatele Irlandei de Nord, Muntenegrului, Andorrei şi Uzbekistanului.

"Îmi place să fiu sub presiune pentru că asta mă face să fiu mai serios. Jucăm un meci oficial de calificare şi vrem să arătăm cît mai bine. Presiunea nu înseamnă frică, ci responsabilitate. Cred că am obţinut lucruri importante în partidele amicale, am încredere în această echipă", a adăugat antrenorul croat al Albaniei, care a preluat echipa în 2009.

Albania s-a clasat pe locul cinci în grupa de calificare la Cupa Mondială din 2010, cu şapte puncte din 10 meciuri, reuşind doar o victorie, cu Malta, care a ocupat ultimul loc în grupă, cu un punct – adunat pe teren propriu într-un meci cu albanezii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: