Şahtiorul lui Lucescu a călcat-o în picioare pe Dinamo Kiev

Şahtiorul lui Lucescu a călcat-o în picioare pe Dinamo Kiev

Echipa din Doneţk a câştigat marele derby al campionatului din Ucraina cu Dinamo Kiev cu scorul de 3-1.

Şahtior Doneţk a  nimicit-o aseară pe Dinamo Kiev, principala sa rivală din campionatul Ucrainei, cu scorul de 3-1, într-un joc contând pentru etapa a 8-a.

Pentru echipa antrenată de Mircea Lucescuau marcat Kucher (2) şi Luiz Adriano. Românul Răzvan Raţ a jucat tot meciul la gazde şi a încasat un cartonaş galben.

După opt etape, "minerii" au strâns 24 de puncte, maximum posibil, şi au deja un avans de şase puncte faţă de Dnepr Dnepropetrovsk şi Dinamo Kiev.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bicfalvi a bătut-o pe Metalist

Fostul stelist Eric Bicfalvi le-a arătat de la distanţă celor de la Dinamo cum poate fi bătută Metalist Harkov, echipa care i-a scos fără emoţii pe "câini" din Liga Europa.

Volin Luţk, echipa la care joacă acum Bicfalvi, a bătut-o pe teren propriu pe Metalist cu scorul de 2-1. Bicfalvi a marcat  un gol, în minutul 20, iar Daniel Subotici, fost jucător la Universitatea Craiova şi FCM Târgu-Mureş, a punctat şi el pentru Volin Luţk.

La Volin au mai jucat tot meciul fostul dinamovist Izvoranu, care a luat şi un caronaş galben, şi fostul stelist Valentin Iliev.