Agentul de pază Vlad Ţepeş i-a rupt falca unui jurnalist clujean

Agentul de pază Vlad Ţepeş i-a rupt falca unui jurnalist clujean

Doi jurnalişti au fost agresaţi de agenţii de pază de la firma „Scutul Negru“, duminică, după meciul de fotbal dintre „U“ Cluj şi Dacia Mioveni.

Alin Şutea, redactor la „Ziua de Cluj“, s-a trezit cu un pumn în figură aplicat de către Alexandru Vlad Ţepeş, şeful dispozitivului de pază ce asigura ordinea publică pe stadion. Totul a pornit de la faptul că jurnaliştii Gelu Radu, de la Citynews.ro, şi Ionel Lespuc, de la Realitatea TV, au întrebat de ce agenţii de pază îl bruschează pe un suporter al „U“ Cluj.

„Am văzut că unul dintre suporteri a fost lovit din senin. M-am îndreptat către cei care îl bruscau şi i-am rugat să se legitimeze şi să îmi spună motivul pentru care îl loveau. Imediat au sărit mai mulţi agenţi de la „Scutul Negru“.

Colegul meu Alin Şutea, deşi avea legitimaţia de presă în mână, nu a fost lăsat să treacă. Ba mai mult, a fost lovit cu pumnul în faţă de către Vlad Tepeş, care şi-a făcut apariţia în zonă“, povesteşte Gelu Radu. Vlad Ţepeş a declarat că regretă incidentul şi susţine că nu i-a tras un pumn jurnalistului, ci doar l-a împins.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, Alexandru Vlad Ţepeş este învinuit într-un dosar ce se află pe rolul Tribunalului Arad, acuzaţiile aduse fiind de şantaj şi crimă organizată. Cu toate acestea, el a primit avizul poliţiei pentru a putea lucra ca agent de pază.