AFLĂ ce vârstă împlineşte astăzi Elena Udrea şi unde îşi petrece aniversarea

AFLĂ ce vârstă împlineşte astăzi Elena Udrea şi unde îşi petrece aniversarea

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, împlineşte astăzi 38 de ani. Tot astăzi, Udrea aniversează opt ani de mariaj. Pe 26 decembrie 2003 s-a căsătorit cu afaceristul Dinu Cocoş la New York.

Elena Udrea îşi va petrece ziua de naştere şi aniversarea celor opt ani de căsnicie la munte.

"Soţul cred că a vrut să scape de un rând de cadouri şi le-a comasat. A zis «Bun, uite, de ziua ta ne şi căsătorim», aşa că întotdeauna practic primesc un singur rând de cadouri. Exact pe 26 (decembrie - n.r.) am avut cununia civilă şi exact când făceam eu 30 de ani. Deci, cu ocazia aceasta indirect spunem şi vârsta", a spus Udrea, citată de mediafax.ro.

În urmă cu câteva zile, ministrul Turismului a gătit sarmale, salată boeuf şi a decorat bradul de Crăciun, cu ocazia unei emisiuni care a fost difuzată de postul Acasă TV în ziua de Ajun. Elena Udrea a spus că, deşi îi place să gătească, în ultima perioadă nu a mai avut timp. "Atunci când vreau să fac ceva o mai sun pe mama să o mai întreb. De exemplu, ordinea în care se pun legumele în ciorbă. E adevărat că rar în ultimii ani", a mai spus, conform mediafax.ro, Elena Udrea, care şi-a mai amintit că în vremea copilăriei mânca varza până când mama sa apuca să termine de împachetat sarmalele. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Elena Udrea îşi doreşte un copil