Evenimentul Zilei > Sport > Afaceri MURDARE la FRF! Fiica lui Ilie Balaci RUPE TĂCEREA. Sunt BANI MULȚI la mijloc
Afaceri MURDARE la FRF! Fiica lui Ilie Balaci RUPE TĂCEREA. Sunt BANI MULȚI la mijloc

Afaceri MURDARE la FRF! Fiica lui Ilie Balaci RUPE TĂCEREA. Sunt BANI MULȚI la mijloc

Lorena Balaci, fiica fostului mare jucător Ilie Balaci, a lansat acuzații extrem de grave la adresa Federației Române de Fotbal, precizând că fiul său a fost dat afară de la lotul U 15 pentru a intra în locul lui alți jucători, ai căror părinți au plătit mită.

„La o acțiune a naționalei U15 a apărut un băiat care nu fusese la nicio selecție precedentă și i-a luat locul fiului meu, Atanas. În august 2018 s-a întâmplat, într-o campanie care începuse în septembrie 2017. Nu m-a deranjat că i s-a întâmplat fiului meu, ci că s-a întâmplat. A te juca cu sufletul unui copil mi se pare cel mai josnic lucru de pe fața pământului. S-au jucat într-un mod mizerabil. Îmi asum tot ce spun! Se întâmplă o mizerie la loturile naționale”, declarat fiica fostului internațional, pentru gsp.ro.

Lorena Balaci a dezvăluit că sumele folosite ca mită ajung și la 4.000 de euro.

"Acum se fac pe alte lucruri, mai mari! Acum sunt sume, sume  importante. Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare o nebunie. Poate că sunt singura care am curajul să spun că se întâmplă. Poate eu insuflu și altora curajul să spună asta. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare. Eu am văzut cu fiul meu”, a mai precizat Lorena Balaci.