Evenimentul Zilei > Politica > Adriana Săftoiu, dezvăluiri din ședințele PNL: „Ni s-a explicat că trebuie să acceptăm candidaturile. S-a venit cu lista negociată”
Adriana Săftoiu, dezvăluiri din ședințele PNL: „Ni s-a explicat că trebuie să acceptăm candidaturile. S-a venit cu lista negociată”

Adriana Săftoiu, dezvăluiri din ședințele PNL: „Ni s-a explicat că trebuie să acceptăm candidaturile. S-a venit cu lista negociată”

Adriana Săftoiu atacat-o, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe șefa PNL, asta după ce Raluca Turcan îi reproșase fostei președinte a PNL, Alina Gorghiu, absența la ședința Comisiei Juridice din Senat, acolo unde s-a votat grațierea mai multor fapte de corupție."E de râs ceea ce face"

"…să te plângi de absența unui membru PNL în ședința comisiei juridice de la Senat și să explici ceva despre un blat cu PSD… e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absența persoanei înseamnă blat cu PSD? Mă intreb ce fel de blat s-a făcut când în ultimul BPN (Biroul politic al PNL) ni s-a explicat că pentru anumite numiri în funcții, în instituții publice, s-a negociat (oare cu cine?) și că trebuie să acceptăm lista, fără să ne mai batem capul cu alte candidaturi. Nu a contat cine ce CV și-a depus. S-a venit cu lista negociată! Și am auzit cuvântul ”democrație” invocat! Vai!", a scris Săftoiu.