Evenimentul Zilei > Actualitate > Trupul unui adolescent chinez de 16 ani fost găsit în gara CFR Roman. Acesta a fost lovit mortal în zona capului
Trupul unui adolescent chinez de 16 ani fost găsit în gara CFR Roman. Acesta a fost lovit mortal în zona capului

Trupul unui adolescent chinez de 16 ani fost găsit în gara CFR Roman. Acesta a fost lovit mortal în zona capului

Un tânăr chinez în vârstă de 16 ani a fost găsit mort în triajul gării CFR Roman. Tânărul avea o lovitură la cap, dar avea supra sa toate actele.

Corpul neînsuflețit al adolescentului chinez a fost găsit sâmbătă de polițiștii de la Transporturi Feroviare din Roman. Băiatul era rănit la cap, dar avea asupra sa toate actele, inclusiv banii, telefonul mobil și un bilet spre Piatra Neamț.

Reprezentanții IPJ Neamț declară că tânărul urma să plece cu trenul din Roman spre Pașcani.

„Se pare că tânărul era într-o clasă pregătitoare la o universitate din Bacău, era turist și un împătimit al excursiilor. Acesta ar fi plecat din Bacău către Roman și ar fi schimbat trenul spre Pașcani. (…) În Roman, acesta a fost găsit decedat la aproximativ 200 de metri de gara CFR în triajul gării CFR Roman, cu o leziune în zona capului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt IPJ Neamț, Robert Costin, conform cancan.ro.

Deoarece tânărul avea asupra sa toate actele și bunurile, polițiștii exclud tâlhăria.

„Cadavrul tânărului chinez de 16 ani a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală și transportat în vederea necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul acestuia”, a spus purtătorul de cuvânt IPJ Neamț.