Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre despărțirea dintre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. Vloggerița a dezvăluit tot
Adevărul despre despărțirea dintre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. Vloggerița a dezvăluit tot

Adevărul despre despărțirea dintre milionarul Sebastian Dobrincu și Mimi. Vloggerița a dezvăluit tot

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, s-a despărțit de vloggerița Mimi și s-a cuplat cu Ioana Ignat. Presa autohtonă a relatat ieri că Dobrincu și Mimi s-ar fi despărțit în toamnă, însă lucrurile nu stau chiar așa. Cea care a tranșat situația a fost chiar Mimi. Care este adevărul și de ce s-au despărțit de fapt cei doi.

La cei 22 de ani ai săi, Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley. Până recent, Sebastian s-a iubit cu vloggerița Mimi. Însă de câteva zile fanii celor doi au avut o surpriză pe rețelele sociale, căci Dobrincu a început să se afișeze chiar cu Ioana Ignat.

Vestea despărțirii tânărului din Mimi a venit ca un fulger peste urmăritorii acesteia, care sunt în jur de 1 milion. Deși presa autohtonă a lăsat de înțeles că cei doi au rupt relația încă de anul trecut, lucrurile nu stau așa, după cum a povestit chiar Mimi.

La începutul lunii februarie, Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat au lansat împreună piesa „Inimă Naivă”, iar chimia dintre ei doi era evidentă. Ulterior, în urmă cu câteva zile, au început să-și afișeze dragostea pe rețelele sociale. Semn că dragostea a mers mai departe de sticlă în cazul lor.

Adevărul despre despărțirea dintre Mimi și tânărul milionar. Dobrincu a înșelat-o

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Rețete și Vedete că Mimi și Sebastian au avut o relație timp de un an, până în urmă cu mai puțin de o lună, când s-au despărțit. Motivul a fost nimeni altul decât pasiunea subită a tânărului pentru cântăreața Ioana Ignat.

Citește articolul integral, semnat de Eliza Gavrilescu, în Rețete și Vedete.