În timp ce Ianis Hagi urmează să încaseze 800.000 de euro pe sezon, cu tot cu bonusuri de performanţă, Vladimir Screciu, fostul fotbalist de la CS Universitatea Craiova nu se poate lăuda că o duce la fel de bine. El câştigă la Genk doar 200.000 de euro pe an.

Totuşi, nu aceasta este principala problemă a mijlocaşului! Transferat în vara anului trecut, în schimbul a 2 milioane de euro, Screciu nu a jucat niciun minut în tricoul grupării belgiene. Motivul? La doar două luni după ce a ajuns la Genk, Vladimir Screciu a suferit o ruptură de ligamente la glezna piciorului drept, în timpul unui antrenament.

În ciuda acestui ghinion, el s-a prezentat la petrecere îmbrăcat cu haine care costă aproximativ 9.000 de euro. Daniel Stanciu a declarat pentru DigiSport: ,,Am auzit o poveste…cineva venit din Belgia, un impresar, vorbea de Screciu. E părerea lui… Toţi jucătorii care nu fac parte din lot, suspendaţi, accidentaţi sau care nu fac parte din lot, au un loc special, în spatele băncii de rezerve şi au voie, conform regulamentului de ordine interioară, să vină în echipamentul de prezentare să-şi susţină echipa.Toţi au venit în echipamentul de prezentare, el a venit în geacă Louis Vuitton, blugi nu ştiu de care, spunea că are haine de vreo 8.000-9.000 de euro pe el. Şi toţi au rămas şocaţi”.