DEZMĂŢ şi INDECENŢĂ maximă. Cum arată şi unde se află cartierul unde 14.000 de femei se PROSTITUEAZĂ | FOTO 

În anul 2007, Gemma Sheridan, din Liverpool, a plecat într-o călătorie spre Hawaii. După o furtună puternică, Gemma a ajuns pe o barcă de salvare şi a plutit în derivă timp de 17 zile. După o altă furtună puternică, femeia s-a lovit la cap, şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a trezit pe o plajă.

Povestea ei pare să semene foarte mult cu cea a lui Robinson Crusoe, iar femeia a reuşit foarte repede să se adapteze situaţiei, să-şi construiască un adăpost şi să extragă apă din piatră.

A reuşit să facă primul foc după patru săptămâni şi a reuşit să prindă şi să ucidă o capră sălbatică.

"I-am strans traheea, dar n-a funcţionat, aşa c-a trebuit s-o lovesc în cap cu o scoică. A durat în jur de 15 minute s-o omor şi a fost groaznic. Mi-a arătat cât de departe eram de a putea vâna", spunea femeia, conform News-Hound.org, site-ul pe care au apărut informaţiile pentru prima dată.

După câţiva ani, femeia a încercat să construiască un semnal „SOS” pe plaja insulei, sperând că cineva îl va vedea din avion. După alţi câţiva ani, Gemma a fost trezită de zgomotul unui aparat de zbor, care i-a aruncat un pachet. Înăuntru se aflau un aparat de radiorecepţie, apă proaspătă, mâncare şi o trusă medicală.

Atunci când a deschis aparatul, a auzit prima voce din ultimii 7 ani. Atunci când a întrebat cum au găsit-o, răspunsul a fost incredibil: „Un pusti din Minnesota ţi-a găsit semnalul SOS pe Google Earth”.

Care este, însă, adevărul

Cu toate acestea, întreaga poveste a Gemmei Sheridan ar putea fi falsă.

După cum notează site-ul qatarday.com, imaginea Google Earth cu semnalul SOS care ar fi dus la salvarea naufragiatei ar fi, de fapt, o imagine prin satelit realizată în Kîrgîstan, în 2010, deoarece fotografia apare într-un articol de pe Amnesty International.

În plus, fragmente întregi din povestea Gemmei au fost copiate dintr-un articol publicat de Daily Mail despre Ed Stafford, un explorator din Amazon, care a supravieţuit 60 de zile pe o insulă pustie din Pacific.

Totodată, există mari semne d eîntrebare cu privire la site-ul News-Hound.org. Deşi site-ul a fost înregistrat în luna ianuarie, numeroase articole sunt datate înainte de momentulr espectiv. În plus, povestea Gemmei Sheridan nu ar fi prima de acest fel, în care site-ul News Hound ar fi încercat să şocheze cu întâmplări neadevărate. Site-ul ar fi încercat, în trecut, să păcălească cititorii, atunci când a scris că alinierea planetelor vor reduce forţa gravitaţională a Pământului, iar oamenii vor fi mai uşori timp de cinci minute.


  RUSIA este cu un picior în groapă! ADEVĂRUL despre armata rusă a ieşit la iveală | GALERIE FOTO