Evenimentul Zilei > Actualitate > Adelina Pestrițu, CERUTĂ în căsătorie în MARE SECRET. Cum a reacționat VEDETA și când va avea loc marele EVENIMENT
Adelina Pestrițu, CERUTĂ în căsătorie în MARE SECRET. Cum a reacționat VEDETA și când va avea loc marele EVENIMENT

Adelina Pestrițu, CERUTĂ în căsătorie în MARE SECRET. Cum a reacționat VEDETA și când va avea loc marele EVENIMENT

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Adelina Pestrițu încinge imaginația oricărui bărbat. Din păcate pentru aceștia, vedeta este gata să se așeze la „casa ei”. Adelina Pestrițu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Virgil, alături de care va avea și un copil.

Adelina Pestrițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil, cel care urmează să devină tatăl copilului său. Imediat după ce i-a oferit acestuia răspunsul mult așteptat, Adelina și-a îmbogățit colecția de tatuaje cu încă unul.

„Am un tatuaj, S.V. Şteblea Virgil. M-a cerut în căsătorie. Da, m-a cerut în căsătorie. Într-o zi mai spre seară aşa. Stăteam noi aşa şi îl aud: auzi, ia, ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare", a spus Adelina Pestrițu, potrivit Spy News.

„Ajunşi la mare… era seară. Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul şi iîl văd că se împleticeşte repede: vrei să fii soţia mea? Mai aveam puţin şi îl întrebam ce a zis. Vizibil emoţionată am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul pe deget şi i-am dat răspunsul mult aşteptat: DA”, a mai spus vedeta.

Nu își dorește nuntă înainte de a deveni mamă

„Nu facem nunta înainte să nasc. Eu vreau să încap într-o rochie de mireasă. Facem întâi botezul. După ce facem botezul şi totuşi bebele se învaţă aşa cu părinţii, pac o punem de mare chermeză şi anume nuntă. La anul. Anul acesta o să nasc, prin august. Să vedem ce e, leu sau leoaică. Tema nunţii: poveste, basm. Nu ştiu dacă o să vreau rochie albă. Posibil mai multe rochii, dacă îmi permite trupul”, a mai spus Adelina Pestriţu, potrivit sursei citate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.