Evenimentul Zilei > Politica > ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Victor Ponta: „Îmi cerea să avizez acte ilegale pentru că e voința sistemului”
ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Victor Ponta: „Îmi cerea să avizez acte ilegale pentru că e voința sistemului”

ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Victor Ponta: „Îmi cerea să avizez acte ilegale pentru că e voința sistemului”

Fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, Ingrid Mocanu, a dezvăluit, la B1 TV, ilegalitățile ce aveau loc în timpul guvernării lui Victor Ponta.

Ingrid Mocanu a povestit cum fostul premier, Victor Ponta, îi cerea să avizeze acte ilegale motivând aceste cereri prin „voința sistemului”.

„Domnul Ponta mă certa de multe ori că nu doresc să avizez acte, eu spunând că nu sunt legale, și îmi spunea că este voința sistemului și dacă sistemul vrea așa, sigur nu o să am niciun fel de probleme. Sunt înregistrări pe bandă. Numele meu era pe bandă la fiecare ședință că mă opuneam sistemului fericit în care trăia domnia sa”, a precizat Mocanu.

Ea a mai spus că a refuzat să avizeze actele ilegale, acesta fiind motivul pentru care s-a mutat la Ministerul de Interne.

„Nu le avizam! Nu am putut să rezist presiunilor. Acesta este motivul pentru care m-am mutat la Ministerul de Interne. Singurul ministru care nu se tăvălea de durere că nu îi avizez acte ilegale era Radu Stroe. Și de aceea am și plecat la cabinetul domnului Radu Stroe, l-am rugat dacă are un post să mă retrag ca să îl scot pe domnul Ponta din suferință”, a adăugat Ingrid Mocanu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: