Evenimentul Zilei > Monden > Acum s-a aflat! Din ce câștigă bani fiica Andreei Esca
Acum s-a aflat! Din ce câștigă bani fiica Andreei Esca

Acum s-a aflat! Din ce câștigă bani fiica Andreei Esca

Fiica Andreei Esca vrea să-și ajungă din urmă mama în materie de venituri. Deși are doar 19 ani, ofertele de joburi sunt constatente și numeroase, de la branduri de prestigiu.

Alexia, fiica Andreei Esca este o tânără independentă. A început să lucreze de la 16 ani, când s-a angajat într-o cafenea. La 18 ani, Andreea Esca i-a făcut primul contract de muncă cu normă întreagă, angajând-o la revista on-line pe care o deține. Din acel moment, tânăra a tot început să primească oferte de la diferite branduri pentru a poza ca model sau pentru a le promova produsele.

Ba mai mult, Alexia Eram are propriul produs cosmetic, un ruj care îi poartă numele. Banii din vânzarea acestuia ajung în buzunarul tinerei, scriu jurnaliștii de la Canacan.ro.

Mamă iubitoare, știrista de la Pro TV îi tirmite însă, lunar, bani fiicei sale aflată la studii în Anglia.”Primesc pe lună o sumă de bani. Să spunem că primesc un salariu în Anglia, dar eu fac și banii mei”, a spus Alexia Eram, conform sursei citate. Un salariu mediu lunar în Anglia este de aproximativ 2.416 lire sterline (n.r. 13.102 lei), mai arată jurnaliștii.

Amintim că, în urmă cu câțiva ani, când veniturile Andreei Esca au devenit subiect național de presă, se vehicula faptul că ar fi câștigat câte 46.000 de euro lunar, mai scrie Cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News